|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeroskopija v MB
17.9.2006 17:46:34   
Klarissa
punce,
saj vem, da bom kmalu sama zvedela vse, ampak tako bi rada vedela kaj me čaka:
jutri imam sprejem, v torek OP.
ob kolkih grem v sredo domov?
a so vam v pon dali odvajalo? sirup?
kako ste se počutile po OP? vas je bolelo?
ste kaj krvavele? koliko? kako dolgo?
koliko dni ste bile na bolniški?
koliko časa po OP ste zanosile? uspešno?user posted image user posted image
hvala za odgovore! res hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: histeroskopija v MB
17.9.2006 19:05:42   
saša80
jaz sem bila na laparoskopiji v mb. sprejeta sem bila v ponedeljek, operacija pa je bila v torek, domoš sem šla v četrtek, zaradi  bolečin...
drugače pa dobiš klistir pred operacijo, telo se po njem lepo ščisti, meni je bolše kot tablete..aja nič ne skrbi glede operacije, osebje je full vredo in ti vse ustrežejo...

mene je pri laparoskopiji bilo najhuje zbujanje iz narkoze(beri: zeblo me je in težko sm dihala), pa potem bolečine od šivov..na bolniški sem pa bila 15 dni, saj sem imela kr dolgo časa bolečine..operirana sem bila lani 28 novembra, pa do zdaj še nisem zagledala user posted image user posted image , čakam na ivf, če pa rata prej pa bomo zelo veseli

aja domov greš pa lahko, ko ti zdravnik odobri oz napiše, da lahko greš..

uspešno operacijo t želim, pa potem čimanj bolečin..user posted image user posted image user posted image

lp sašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saša80 -- 17.9.2006 19:06:00 >

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 17:39:12   
Milamay
Saj ti je Saša vse lepo napisala. Jaz sem šla domov kar hitro, saj je bilo vse v redu (mislim, da je bilo to 2 dan po OP). Res pa se ne spominjam več natančno, saj je od tega že 3 leta.
Kar pa se tiče zanositve - jaz sem zanosila takoj naslednji mesec. OP sem imela konec julija, potem sem imela v začetku avgusta M, pa sem zanosila nekej konec avgusta. Z user posted image  je bilo vse v redu. Maja  je bil star 2 leti. Tako da nič se ne boj, vse bo OK in kmalu boš srečka user posted image . Midva z možem sva prej 2 leti poskušala zanostiti in nama ni in ni ratalo, po tem posegu pa takoj.

Drži se!

LP

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2006 17:49:36   
tejčika9
A TE LOHK UPRAŠAM KAJ SO TI PA DELALI TAKRAT. A SO KAJ NAŠLI ALI NIČ. SPRAŠUJEM KER SE NAMA NE PRIME ŽE TRI LETA IN POL PA SEM BILA V PETEK NA LAPARO PA NISO NIČ NAŠLI IN UPAM DA SO SAJ MAL KANALE SPUCAL DA BI NAMA SEDAJ RATALO

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2006 18:47:09   
Milamay
Ja, jaz sem imela pregrado v maternici. To so odstranili, potem pa je res takoj ratalo.

Upam, da bo tebi zdaj tudi.

LP

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?