|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeroskopija - cakalna doba
24.2.2005 8:18:46   
mirjamca
Pozdravljene!

Me je skoraj kap, ko sem z napotnico v roki poklicala po gin. bolnisnicah naokoli za histeroskopijo. Cakalna doba v Lj je 4 mesece, v Kranju pol leta, ... Ali lahko napisete iz vasih izkusenj, koliko casa ste cakale na ta poseg, kje, itd.

Hvala, Mirjam
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.2.2005 8:28:18   
tinkamiška
mirajmca, sem že včeri vidla tvoje vprašanje, pa ti bi rada pomagala, pa ne morem. Sem iz Celja. Upam, da bo katera odpisala...:rozica:

Tinka

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2005 11:37:34   
Pikipoki
Jaz sem dala laporo in histoskopijo skozi v Trbovljah (tu sem tudi doma). Sem kar malo presenečena, da je potrebno na ta poseg drugje po Sloveniji tako dolgo čakati.
Meni je že na prvem pregledu rekel, da bom na vrsti peti dan ciklusa, Vendar je bil ravno takrat na dopustu, tako da sva prestavila na mesec kasneje. Poklicala sem ga, sva se zmenila in bila takoj sprejeta.

Veliko sreče!

LP

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2005 12:55:28   
gojska

Zdravo,

pokliči v Postojno. Jaz nisem nič čakala.:bravo:

goja:rozica:

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2005 13:38:37   
mirjamca
Hvala za vse odgovore. Sem že ukrepala, rezultat pa naslednji. V Lj te moraš poklicati 1. dan menstruacije in te naročijo na UZ, potem pa ... niso preveč prijazni in niso hoteli povedati koliko časa čakaš. Glede na prejšnje odgovore na to temo dobiš številko in čakaš... Poklicala sem v Postojno, vezali so me direktno k dr. Grmeku, rekel mi je naj preračunam kdaj bom dobila M v marcu in aprilu in ga jutri zjutraj ob 8h še enkrat pokličem da se bova zmenila. Dodal je še, da oni to ne smatrajo kot nek večji poseg (kar tudi v resnici ni) in zato to obravnavajo bolj po hitrem postopku.
Moj osebni občutek: v Ljubljani in verjetno še marsikje si številka, v Postojni je pristop individualen.
Sporočim, kako se bo odvijalo.

Lep dan vsem skupaj, Mirjam

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?