Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
različno, vendar tam nekje po in okrog O. Če je okrog O dobiš kontracepcijske tablete, da ti ohranijo maternično steno tanko, da se vidijo nepravilnosti. Ni pa določeno točno kteri dan ciklusa mora bit operacija.
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:08:22
|
|
|
|
Klarissa
|
jaz moram drugi dan M začet jemat KT. OP pa imam v MB.
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A datuma pa ti niso dali?? najbrž jih moraš še prvi dan M poklicat in dobiš točen datum. Vsaj pri meni je bilo tako
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:31:43
|
|
|
|
Klarissa
|
ja prvi dan M moram poklicat, da mi bodo dali datum. semo planiramo nek roj dan in bi rada vedela kdaj bom imela histero. ti si imela kakih 14 dni po začetku M-ciklus imaš 28 dni?
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Operacija bo odvisna od dneva, ko bo tvoj G imel dan za operacije in ko bo fraj mesto za tvojo operacijo (ima določeno število, koliko operacij lahko v enem dnevu opravi, ostale pridejo naslednji dan na vrsto), ne pa od samega dneva cikla. Tvoj G ne operira vsak dan, imajo samo določene dneve. Tako je vsaj v LJ in domnevam da njabrž tudi v MB.
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
rekla je da bo v torek, datuma pa ne? pol je torek dan ko ima tvoj G operacije, se pravi en torek boš na vrsti, kter torek,pa bo odvisno kako gužvo ma. Boš pa njbrž šla že v ponedeljek not, da ti naredijo preiskave krvi, urina in ekg, ter ginekološki pregled. Dobiš tudi klistir, v torek je operacija, v sredo dopoldan pa si doma
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......