|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeričen jok preden zaspi
11.8.2009 22:10:16   
suzi26
moj enoletni sinček zadnje časa mi ga neki biksa.
ko je bil še majhen ni blo problema glede uspavanja,sem ga položila v njegovo posteljico in v cerka pol ure mi je zaspal sam brez,da bi bila jaz pri njemu,in to je trajalo do zdaj.
zdej dva dni nazaj mi pa pred spanjem joka,če nisem ob njem,in moram biti tok časa ob njemu dokler ne zaspi,buhnedaj da me vidi da grem iz sobe,začne prav histerično jokati.
kaj mislite kaj mu je,al ga tok zobki matrajo,da rab nekoga ob sebi,al pa je to samo neko obdobje?
hvala za odgovore.
p.s. se pa bojim,da se bo razvadu,če bom bila ob njemu preden zaspi.kaj naj naredim?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: histeričen jok preden zaspi
11.8.2009 22:43:42   
karmen83
Pri nas je čisto enaka situacija, s tem da se je vse skupaj začelo pred kakima dvema tednoma - prej je vedno sama zaspala brez problema, odkar pa se zna sama postaviti na nogice, pa krizaaaaa, gospodična tako zaspana, da komaj drži oči odprte, ampak ne - ona hoče stati... Ko je bilo res hudo, sem ugotovila, da pomaga, če ji pred spanjem naštimam glasbo, pa ene parkrat sem jo po ritki "tapkala", da je zaspala, ampak nekak zdaj vsaj večinoma zaspi brez problema, mora biti pa res zaspana. Tako da jo zdaj tudi spat dajeva bolj poredko, pač samo enkrat ali pa včasih celo dvakrat na dan, če gre prvič bolj zgodaj spat. Enostavno ni časa za spanje, je toliko novega, kar mora videti user posted image Imam pa to srečo, da ji zjutraj paše spat, gremo zvečer spat ob 21-21.30 in potem potegne tudi tja do osme, pol devete zjutraj (vmes pa nekajkrat obvezno iščeva dudo, pa vodo...).
Svetovat ti ne morem kaj posebno pametnega, ker ti sama svojega user posted image najbolj poznaš, pač ga malo pocartaj pa potolaži pred spanjem, pa verjetno mu ne bo nič škodilo, če kdaj tudi počakaš ob njem, da zaspi (mogoče pa se boji, da te ne bo nazaj) - naši pupi ni nič škodilo, prej jo je pomirilo in zdaj lažje zaspi. Pa veliko sreče pri spančkanju user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2009 14:03:39   
suzi26
hvala za odgovor karmen.
dones sem bla sicer v posvetovalnici in mi je pediatrinja rekla,da naj ko joka pridem v sobo ga pobožam in poljubčkam,potem pa brž ven iz sobe,ker drugač je rekla,da se otrok razvadi.
tko,da bom zdej to probala,pa javim kakšen napredek je.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2009 21:58:04   
nia5
Pri nas pa sem opazila pred kakimi tremi tedni, da je postala grozno navezana name. Drugače je ful odprta, samostojna, se sama zamoti...zdaj pa naenkrat ko me ne vidi mama, mama. So me punce na forumu potolažila, da je to le faza, ki mine ko pač mine.
Po moje se pri tej starosti pričnejo bolj vsega zavedat in se bojijo, da mamice ne bo nazaj oz jo hočejo vedno ob sebi. Kaj pa jaz vem, vso srečo.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2009 22:30:36   
suzi26
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Pri nas pa sem opazila pred kakimi tremi tedni, da je postala grozno navezana name. Drugače je ful odprta, samostojna, se sama zamoti...zdaj pa naenkrat ko me ne vidi mama, mama. So me punce na forumu potolažila, da je to le faza, ki mine ko pač mine.
Po moje se pri tej starosti pričnejo bolj vsega zavedat in se bojijo, da mamice ne bo nazaj oz jo hočejo vedno ob sebi. Kaj pa jaz vem, vso srečo.

moj je tud full postal navezan na mene,sam mama me kliče,pa sam po rokah bi se nosu,verjeten se res že bolj zaveda in misli,da mne ne bo več vidu.verjeten je pol to to.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?