miška piška
|
moj dojenček je star 4 mesece in pol in že nekaj časa kar joka in joka. pa je par dni vse Ok, pa se spet pojavi tak dan. no, ker pa zadnjih nekaj dni joka zares veliko, me že res skrbi. joka obvezno zvečer preden zaspi. ta jok lahko traja tudi 1 uro. ne vem, ali ni zaspan, ali je lačen (ga vedno prej podojim, tako da to naj ne bi bil razlog)- no razen če nimam dovolj mleka. včeraj sem mu s tem razlogom po dojenju dala še ene 100ml adaptiranega mleka in je vse popil in zaspal (mogoče od utrujenosti od joka???). a kaj, zbudil se je že čez 3 ure, sestradan. naj povem, da smo se ponoči dojili že samo 1x, sedaj se zopet 3x. ni pa problem samo jok zvečer. pogosto sredi dneva joka kot da bi ga dajali iz kože. npr. danes, ga podojim, previjem in čez ene 15 minut, se je začel histerično dret. in to je trajalo kar ene 30 minut sigurno. tako da: če je sit, ima suho plenico, ni mu vroče (danes sem ga popolnoma slekla, ker je bil že čisto moker ker se je tako napenjal) kaj bi bilo? vem, edina varianta so zobki, ampak ko mu potipam dlesni, se mi zdijo že od vsega začetka enake. je trdo, ampak niso posebno napete. tako da res ne vem kaj bi še bil razlog. kar se tiče spanja in dojenja ponoči, sem mislila, da bi mu začela zvečer dodajati tisto mleko, ki ga bolj nasiti da bi mogoče spal malo dalj časa, da bi mi uspelo zopet priti na dojenje na 1x na noč. kaj pa naj s tem jokom čez dan, pa ne vem?? včasih se počutim čisto nemočna, ker mu ne znam pomagati....
|