|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hipertonija
28.1.2005 14:36:08   
Pikca
Danes sva bili v razvojni ambulanti, kjer so potrdili diagnozo: hipertonija, menda precej močno izražena. Zdaj me pa skrbi; v kolikem času se to popravi, kaj če se ne... pa misel na to, da bi lahko v preteklih mesecih to preprečila s pravilnim "handlingom" (vsaj tako so mi rekli) - mi je prav hudo...
Pikca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hipertonija
28.1.2005 15:45:19   
dory
Tudi mi smo hipertoni...kar hudo...popravi v vecini samo razvoj in starost otroka,pa vendar samo ob redni fizioterapiji in vadbi doma...bo treba veliko potrpljenja...mi smo pri stirih zaceli s terapijo in je dones pri devetih mesecih stanje neprimerno bolje :)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hipertonija
28.1.2005 16:42:57   
lin
Oprostite!
Kaj pa je to hipertonija?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hipertonija
28.1.2005 16:43:32   
lin
A to stze same opazlli so vam v posvetovalnici povedali da je vaš otrok hipotom?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hipertonija
28.1.2005 16:54:14   
dory
Lin hiperton...to je povisan misicni tonus ki otroka ovira pri gibanju...najprej postane na to pozoren pediater,ki potem otroka napoti naprej v razvojno...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hipertonija
28.1.2005 17:41:49   
lin
Hvala Tejči!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hipertonija
28.1.2005 17:54:26   
Anonimen
lyra, na spletu so strani s točnimi fotografijami. Stran je v hrvaščini. Vtipkaj tu v iskalnik baby handling, ali pa na najdi.si npr.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   hipertonija
28.1.2005 18:03:41   
dory
Ja tale handling je na slikah ful lahek...sem tud sama probavala to varianto...sam je pa cist druga pesem,ko to delas pod nadzorom in ni vec tko simpl :(

Je kar zahtevno,sploh,ker otrok ni pri miru in se brani drugacnih gibov.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hipertonija
28.1.2005 18:30:18   
ronja5
Ribica, nič ne najdem! :zmeden2:

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hipertonija
28.1.2005 18:33:50   
Pikca
http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050506.htm

evo, tole je link (samo ne vem, kako se naredi aktivnega?)

Lp, Pikca

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hipertonija
28.1.2005 18:34:43   
Pikca
o, saj je aktiven :):bravo:

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   hipertonija
28.1.2005 19:03:30   
ronja5
Hvala Pikca!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   hipertonija
28.1.2005 22:25:21   
Karmelca
Tudi mi hodimo na fizioterapijo in se stanje iz dneva v dan izboljšuje. Drugače pa lahko pri zavarovalnici Vzajemna kupite brošuro s cd-jem in stane 2000 sit za njihove zavarovance, za ostale pa 10 000 sit. Moja fizioterapevtka je pomagala pri tem projektu, tako da je preverjeno ok. Sem jo pa vprašala, zakaj ne gredo fizioterapevti v šolo za starše predstaviti malo teh stvar. Ne bi bilo neumno, a ne? No in sem dobila odgovor, da jih sestre ne spustijo zraven. No coment!!!

Srečno!:)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?