Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hipertonija, vloga za vrtec 16.2.2007 15:51:49
|
|
|
|
lenika
|
Pomoje škodit ne more, če omeniš.
|
|
|
|
RE: hipertonija, vloga za vrtec 16.2.2007 18:45:02
|
|
|
|
dory
|
Moj je tud hipertonik, a ker to ni bolezen, pomoje nima smisla pisat...saj v vrtcih nimajo fizioterapevtov...kljub hipertonosti otrok lahko cisto normalno funkcionira in zivi kot ostali...da bi se pa zaradi tega kej posebno z njim ukvarjal pa tud pri svojem ne vidim nobene potrebe...pa je imel zelo hudo obliko hipertonije...
|
|
|
|
RE: hipertonija, vloga za vrtec 17.2.2007 10:35:13
|
|
|
|
MALINČICA
|
Po moje pa bi bilo dobro, da to dopišeš na vlogo. Jaz sem lani v skupini imela eno hipertono deklico in so nas starši opozorili na to. Se mi je zdelo fajn, da sva vedeli, ker so se razlike videle predvsem pri obisku telovadnice in nasplohh pri gibanju.
|
|
RE: hipertonija, vloga za vrtec 19.2.2007 9:59:10
|
|
|
|
andrejalj
|
Bojim se, da bi bilo to preveč za osebje v vrtcu, ker imajo gužvo in se ne bi mogla ena vseskozi ukvarjati z enim otrokom, potem ga ne bodo sprejeli, če bi opozorila na to. Recimo... In če bi bil sprejet, bi pa opozorila osebje, da ima fantek težave v gibanju, da bi bile pozorne. ma ne vem.....
|
|
|
|
RE: hipertonija, vloga za vrtec 19.2.2007 11:29:37
|
|
|
|
lenika
|
Ja potem pa ne napiši nič in ko bo sprejet, potem opozori njegovo vzgojiteljico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?