Anonimen
|
Ne sekiraj se, če ti bodo rekli ne, ne boš šla, saj nosečnost hiperstimulacijo samo še poveča in boš ti in tvoji v še večji nevarnosti. Jaz sem imela pred 1 tednom punkcijo, 21 celic, rahla hiperstimulacija, ki je do 5 dne izginila. Vseeno so mi moje palčke zamrznili, pa ne iz razloga hiperstimulacije ampak, da se moje telo malo spuca hormonov, ker je takrat uspešnost boljša. Ob punkciji sem imela en hormon malo povišan in so rekli, da bi lahko onemogočil vgnezdenje. Ker niso hoteli razkirati, so jih zamrznili. Zdaj se bo telo spočilo od vseh stimulacij in bo bolje pripravljeno na . G že ve kaj počne, samo zaupat jim moramo. Če bo blaga hiperstimulacija ostala, boš sigurno imela ET, seveda pa ne tajit, povej vse o bolečinah, napihnjenosti... saj kot veš, je lahko zelo nevarno, naši palčki nas bodo že počakali in se bodo rade volje kasneje pogreli in greli 9 mesecev. V vsem je nekaj dobrega, me pa ne smemo biti preveč neučakane, če glih bi tvoj srček tako zelo rad imel pikice ob sebi. Mislim, da so to ravno pikine besede, srček bi rad, ampak glava pravi, da bolje da ne . Pa še prav je imela, čakanje na pikice je ufffff, kje je še tisti mesec , ampak vse ob pravem času . Nasvet, pij velik vode, ne sokove in gaziranih pijač, tudi kavo omejiti. Jej čim več proteinov. Spremljaj odvajanje vode! na srečen konec oz , držim ti pesti, tudi piki74
|