Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 17.9.2006 22:42:35
|
|
|
|
rija
|
Mi ga še zunaj ne bomo naredili, se ne splača. Za noter pa imam isto mnenje. Sem pa slišala, da je velik problem z vlažnostjo v prostoru..... Če pa se boš vseeno odločila ti lahko prodam (ugodno seveda ) kompletno vrhunsko tehniko in ploščice.....
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 18.9.2006 8:46:49
|
|
|
|
mika
|
moj sošolec in njegova žena imata notranji bazen, v prostoru poleg dnevne sobe. Na steni med dnevno in bazenom pa kamin, ki ima steklo na obeh straneh in se ogenj vidi v dnevni sobi in pri bazenu. Ful dobro, res . Slikic pa nimam, žal. Problem z vlago se da rešit, to ti bo najbolje svetoval projektant, mogoče pa ti bo Pikec več vedla povedat.
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 18.9.2006 8:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
KASNEJE, KO BO ČAS VEČ NAPIŠEM Ups črke
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 18.9.2006 9:01:28
|
|
|
|
corfu
|
HVALA!!!
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 18.9.2006 16:36:54
|
|
|
|
Poka
|
Mene pa zanima, koliko takšna stvar stane. Midva sva se ravno včeraj pogovarjala, da bi imela bazen, ampak notranji, ker podnebje je pri nas takšno, da se po mojem ne splača imet zunanjega skor...
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 19.9.2006 8:41:39
|
|
|
|
Poka
|
No, sam nebi mela takega ki zasede 90% bajte
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 19.9.2006 9:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj jaz ne najdem cen?
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 19.9.2006 19:29:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka No, sam nebi mela takega ki zasede 90% bajte Te pa si malo večjo bano kupi
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 20.9.2006 10:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Od kje naprej pa se sučejo cene takih bazenov? Ker sploh nimam občutka koliko naj bi to stalo.
|
|
|
|
RE: hiša z notranjim bazenom 20.9.2006 23:24:56
|
|
|
|
rija
|
Cene tapravih bazenov, brez zimskega vrta okrog 5 mio....vsaj meni so dali tak predračun.... samo za beton so hoteli 2 mio.....in seveda smo investicijo skenslali....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?