|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   herpes
26.2.2009 18:24:23   
deja87
hejla!
js sm pred kratkim dobila herpes...imela sm rdeco ob ustnici ampak sm se zavedala da je herpes sele danes zjutraj ko so se pojavili mehurcki!!
moja 8.mesecna soncica ima zdj pod noskom ob ustnici rdec flekec in se bojim da je dobila herpes od mene!!!user posted image

kaj naj zdaj?
kako naj jo zdravim?
namazala sem ji malo SIKAPURa....lahko sploh ji mazem s tem zdravilom?

hvala za odgovore....

dejki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: herpes
26.2.2009 18:26:10   
AnciM
http://www.ringaraja.net/forum/herpes/m_3854664/tm.htm

Jaz sem mojemu kar pustila, da se je posušilo. Kreme bi itak verjetno polizal.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 21:21:04   
brkn83
kaj pa če poskusiš s compeed obliži proti herpesu. Tudi js sem zdej dobila herpes in sem takoj si dala gor ta obliž, da slučajno moj user posted image  ne bi ga dobil od mene. Pa se mi je lepo posušil in je konec. Mislim, da bi lahko ta obliž prilepila tudi otroku.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2009 21:55:48   
deja87
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kaj pa če poskusiš s compeed obliži proti herpesu. Tudi js sem zdej dobila herpes in sem takoj si dala gor ta obliž, da slučajno moj user posted image  ne bi ga dobil od mene. Pa se mi je lepo posušil in je konec. Mislim, da bi lahko ta obliž prilepila tudi otroku.

po kolkem casu ti je izginil?
ker sem ga ravnokar danes dala gor...
ja bom provala dat tudi nasi kokici...bomo vidli kako bo...ce ga ne bo odlepilauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 9:34:26   
nia5
Jaz bi se raje v lekarni posvetovala, preden bi user posted image to gor pripopala, saj ne veš kake snovi so not, blage verjetno že ne.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 10:19:30   
brkn83
deja- meni se je čez noč posušil, ker je bil res ful mali. Če pa kdaj dobim večjega, oz. kasneje gor nalepim obliž pa traja ene 2-3 dni. Najboljše je, da ko že čutiš, da se ti bo naredil, da takoj gor prilepiš obliž, ker potem se ti sploh ne naredi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?