|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hepatitis
17.11.2008 18:46:24   
goldie
Pozdravljene!
Odpiram temo, č ima katera izkušnje s tem in sicer, pred leti sem imela hepatitis neznan razlog.
Pa se z mojim trudiva imela žal maja ssuser posted image hudo, zdaj se še kar trudiva in že pred ss sva se kar matrala. Pa imam sto in eno
vprašanje.Zanima me, če je kaj ta bolezen nevarna ali povezana za to kar se mi je zgodilo in da ne moreva še zanositi ali so to drugi dejavniki.
Prosim, nisem še zasledila te teme.
Please.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hepatitis
17.11.2008 18:51:00   
Anonimen
Hepatitis A, B ali C?

Razlike so kar velike.

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 18:51:38   
Athina
Hepatitisov je več. Katerega si imela? Verjetno niso prav blagodejni za zanositev, sklepam pa, da je težko potrditi to povezavo, torej, da bolezen jeter (hepatitis je vsakršna bolezen jeter) vpliva na zanositev.

(odgovor članu goldie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 18:57:23   
goldie
Ja mela sem hepatitis b, s tem, da sem takrat tega je že 10 let imela strogo dieto, zdravniki mi niso ugotovili razloga od kod.Vem samo, da so mi rekli, da ko se bvo otrok rodil, bo dibil inekcijo.Nikjer nisem zasledila te teme vem da je z jetri povezava hodila sem tudi pred leti na preiskave in so rekli da so jetra ponovno obnovila.Ker se trudiva, imam pomisleke da ni kaj zaradi te bolezni, znakov k sem bila v bolnici nisem imela samo krvna slika je bila čista za hepatitis b, so mi rekli, da je to nalezljivo ta B pa se ni noben nalezu.
POZDRAVČEK

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 19:15:07   
Anonimen
http://www.zzv-kr.si/Content.aspx?page_id=68

http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=265

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ko vstanem iz postelje sem večkrat:
Naša črtica koraka

kot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (9%)

taka, da mi raje daj mir! (23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (22%)

ok, brez posebnosti (44%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!