|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hemoroidi
18.9.2007 16:19:16   
Anonimen
olja!mene pa zanima,če ima kakšna tudi težave z hemoroidi?nekaj dni že opažam kri,ko grem na veliko potrebo.a je to kej nevarno za babya? a bi mogla k zdravniku?sem mislila iti v lekarno po mazilo,itak se pa baje samo ustavi.kaj menite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hemoroidi
18.9.2007 16:21:08   
Spark
Mene pa zanima, kako zgledajo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 16:23:46   
Anonimen
če so notranji se jih ne vidi pa tud boli ne sam kri je.če so pa zunanji pa baje ful srbi pa peče.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 16:33:57   
Nasy
izgledajo tako, kot da ti nekaj ven iz rite leze, kot eni izrastki, kaj vem..ponavadi peče to, sploh, če že krvavijo. jaz sem pred leti imela težave s tem, pa nisem niti dobro vedela, če je to sploh to. Sem v lekarni kupila Modolex-rektalno mazilo in je pomagalo. Po tistem sem malo več pila in malo bolj pazila na prehrano, pa je bilo bolje. Zdaj me včasih malo zaskeli zadaj in se namažem, pa je hitro ok.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 16:57:47   
natasaom
jaz sem jih nabasala,ko sem bila noseča 6mes.men so žilo prerezali pa je blo takoj dobr..po porodu sem pa od napenjanja še 1x fasala to pi....rijo..ko smo pozravli je blo dobr.do zda je ok..drgač pa šentjanževo olje ful pomaga

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 17:16:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 17:40:24   
jinksy
Tudi jaz imam grozne probleme s tem. Zdaj sem že v 41. tednu in me je kr groza iti na veliko potrebo, saj ko se napenja se mi zdi, da mi vse sam še bolj ven porine. Imam tam doli same bule, prav grozno na pogled in me je strah kako bo po porodu, ko je vmes takšen pritisk na črevo. Mene moti že celo pri sedenju, sem pa slišala, da dokler niso modre barve te žile še ni panike, kakor hitro pa pomodrijo pa baje sam še rezanje pomaga. Upam, da tega nikol ne doživim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2007 17:49:45   
natasaom
tud mene¸je ful bolel po porodu.še na wc nisem upala..šentjanževo olje,ognjičeva mast pa laneno seme namočeno v navaden jogurt pojej vsako jutro.men je to pomagalo.

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2007 17:51:32   
natasaom
u mater kva sem napisala:::šentjanževo olje in ognjič je za namazat,laneno seme pa za pojest

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2007 21:03:01   
Anonimen
Človk bi najrajš tud šentjanževo olje in ognjič v jogurtu, sam da bi pomagal! Mogoče si pa izumla tapravo. Ha-ha.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 21:45:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2007 10:59:06   
malamalinca
3 dni pred porodom sem bila zaradi njih operirana, oz.so mi prerezali žilo, saj sem imela tri za češnjo velike, trde, modre bule.Bolelo je ko p******.
Po operaciji ni minilo 10 ur, ko so se mi naredile nove.Cela štala.
In ko sem šla rodit, so me še klistirali....ker se sestra in dohtarca nista razumeli-zdravnica je razumela, da sem bila operirana pred 3 tedni in ne pred tremi dnevi.Še zdej me to razpeni.

V glavnem, men je pomagala samo masaža z ledom in s hladnimi kamilicami.Pa ležat je treba, pa pazi na prehrano.Pij Donat in kompot iz suhih sliv...

Konec bo šele takrat, ko boš rodila....žal

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2007 13:19:23   
pikica 07
Ojla! Jst mam tut težave z hemeroidi, včasih tudi mal krvavim, samo to naj ne bi vplivalo na user posted image  Malo pazim na hrano in upam da bo po porodu bolje, se pa vseeno bojim, ker pravijo da je potem še slabše. Upam da ne bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2007 14:59:35   
Anonimen
Še  ena,ki ima probleme. In ostale jezičke ki so mi ostali, grem operirat. Boli pa k sto hudičov, ko dobiš hemeroide. Dobila pa sem jih po operaciji. Sicer sem imela že prej notranje, vendar so se odločili priti ven.
Pomaga šentjanževo olje, led, faktu krema, svečke.....predvsem pa prehrana in redno odvajanje blata. 

(odgovor članu pikica 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2007 10:47:38   
...Martina...
Tudi jaz sem v tem klubu. Sem pa na začetku nosečnosti, a mi to zaprtje dela pregalvice, da se kar bojim na stran. Močno me srbi in peče.
Zdaj se trudim jest zjutraj jogurte in sadje in čim manj suhih stvari.
hvala za nasvete, tudi jaz si bom kupila šentjanževo in ognjič in led si bom dala in pila donat.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.9.2007 8:26:27   
MUNAN
Jaz sem imela težave z njimi veliko pred nosečnostjo in so se mi zdaj spet pojavili. Na žalost je tako, ko jih enkrat dobiš se jih ne znebiš.
Treba je paziti na prehrano, popiti veliko vode, ob potrebi ne napenjati (možno samo ob pravilni prehrani in dovolj vode) in po vsaki veliki potrebi umiti.
Direktno na dojenčka menda ne vpliva, vpliva na tvojo krvno sliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?