|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hemeroidi :(
1.6.2008 16:03:39   
watershine
no zdej pa še to user posted image
neki malega sem si prebrala o hemeroidih, pa sm si mislila..."eh... mene pa to že ne bo doletelo" in lejga vraga k se je iz nekje pokazu (pa lih dons ko se za izpit učimuser posted image )

ker me že zdej moti si sploh nočem predstavljat da bom mela to skos al pa da jih bom mela več na enkrat.

tko da me zanima kaj pomaga za to, kako se jih rešiš in predvsem kako jim prepračiš da sploh nastanejo. preden grem k zdravnici bi rada probala kakšne bolj naravne metode (se zmeri raj k temu zatečem) al pa kake kremce, samo pila nabi nič ali pa kej kam utikalauser posted image

preosm za nasvete, ker tole je pa slabše od bolečih kolkov zvečer.

aja pa še to a ni malo prekmalu da se mi je to nardil ko pa sem šele v 19em tednuuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hemeroidi :(
1.6.2008 17:24:54   
poli*
V lekarni imajo različna mazila za to. Jej veliko balastnih snovi (polnozrnato, zelenjava), da bo kakica mehkejša in da se boš izognila zaprtju. Pa na wc-ju se ne preveč "naprezati", ker to zelo poslabša vse skupaj.

Ponavadi sami po nekaj dnevih izginejo... če osebo to zelo moti, si jih daj op. odstranit (ponavadi šele v starejšem obdobju).

Aja, pa večina žensk jih dobi med porodom (pritiskanje pa to...)

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2008 22:46:08   
Majuska
Tole sem pa že velikokrat pisala tule ... poskusi s kremo Faktu, pred leti se jo je dobilo le na recept, ne vem kako je zdaj s tem. Kot drugo moraš pa poskrbeti, da je blato čim bolj mehko in si s tem olajšaš iztrebljanje, se pravi, ne jep "trde" hrane, bolj se priporoča kosmiče, laneno seme, jogurt, morda gres, take stvari ... poskusi čim več piti. Še najlažje ti pa bo, če si narediš klistir.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2008 8:34:07   
kristinaj
meni so se pojavili po porodu ampak jih nisem čutila. po 3m ko sem šla na morje sem pa mislila, da me bo na wc strgalo. s seboj sem imela modolex, dobiš v lekarni..en teden sem trpela potem je bilo pa ok....

dosti se da tudi s hrano regulirat a ne me vprašat kakšno...

Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2008 8:37:25   
Maja T.
...pa krema od Justa Tea tree je tudi zelo fajn, pomaga...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2008 9:44:52   
Virtualna
Pomaga tudi hladen tus "tam spodaj", nekatere si tudi z ledom pomagajo...
Nekje sem tudi prebrala, da vcasih pomaga, ce si hemeroid nezno potisnes nazaj, od koder je tudi prisel...probaj, nic nimas za zgubiti user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2008 12:54:47   
Bobs
Pozdravljena,

dr Košorok svetuje maslene svečke oz svečke Eulatin in mazilo Eulatin. Oba se dobita v lekarnah brez recepta. Drugače pa stroga higiena po vsakem odvajanju, če je možno, si pripravi kakšne kamilične kopeli. Tudi uporaba WC papirja se odsvetuje, raje uporabi intimne robčke, ki so brez alkohola.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2008 13:27:23   
Metuljček Cekinček
Pri nas je to očitno v familji, saj imava obe z mamo težave. Mama je šla lansko leto na operacijo in je imela kar nekaj komplikacij, po operaciji je okrevala več kot pol leta. Zato sem se jaz odločila, da bom kakšno leto po porodu tudi sama šla na operacijo v izogib težavam pri operaciji v kasnejših letih.

Tako kot je že predhodnica napisala - pomaga umivanje s hladno vodo po vsakem "odvajanju" (zato bomo v novi kopalnici imeli bide).

(odgovor članu Bobs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2008 18:10:17   
watershine
uf hvala vm.... res ste mi tole izčrpno povedala :)

no z justovo kremo sm si mazala pa me zdej usaj ne boli več... samo je pa še tam... ampak bo že :)

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2008 18:17:52   
cebrca
Kremo tea tree zmešaj s kremo za noge, ker ta zelo mehča, tea tree pa zdravi rane in vnetje! Z redno uporabo jih boš pozdravila. To ti lahko potrdim iz druge roke, je bila stranka od moje svetovalke navdušena in ni mogla prehvalit koliko ji je pomagalo. Samo vztrajna bodi v uporabi!!!!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2008 18:20:22   
watershine
user posted image OK!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2008 19:00:33   
Neža7
watershine..... Prav takrat sem jaz imela tudi težave s hemeroidi. Tako sem bila zaprta in takoj ko sem dobila hemeroid sem kar naprej hodila na WC. Jaz sem 3x kar hudo dobila ga in ko sem kupila kremo kar mi je G priporočila sem nehala ga dobit.  Sedaj v 29t in nimam problemov, čeprav sem kar skoz zaprta.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2008 19:28:01   
watershine
ja pa nč ne nardiš zato da bi bla bolj odprta... nevem kak donat da bi pila al pa kr je še za zaprtost...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2008 20:15:39   
Neža7
watershine...... Donat sploh ne pomaga. Možno je tudi kriv moja dieta za gest. diabetes, ker ne jem nobena sadje, ker imajo preveč sladkor v njihuser posted image  Sem tudi zmanjšala koločine železa in je malo pomagalo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2008 10:11:14   
watershine
ojjoj... boga! no upam da ti bo ratal to poštimat!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.6.2008 11:43:36   
CHARLIZE
ojla,

mene pa nekaj zanima? Ta krema modolex,....vem, da se jo dobi v lekarni brez recepta,..ampak v navodilih piše, da jo ne priporočajo doječim in nosečim materam? Kako je zdaj s tem?? A so vam to kremo priporočili ginekologi?? Zdravniki? Mogoče je katera vprašala Pušenjaka??

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.6.2008 0:00:17   
AinB
Meni jo je priporočila moja G. Tako, da ne bom komplicirala.

(odgovor članu CHARLIZE)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?