|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hemeroidi
27.2.2008 23:35:07   
gapimasa
Pozdravljene!

Upam, da se še spomnite ko sem pisala kako naš zadržuje blato, že malo več kot leto.

Poiskusili Prolektar, ki nam ni nič kaj pomagal. Sedaj že 14 dni pijemo Lactecon in mislim, da je malo bolje, saj ga vsak dan tišči in nekaj malega le spravi ven oz. mu gre samo ven, ker on še kar naprej zadržuje.

Psihologinja nam je svetovala naj to čimbolj ignoriramo in o tem naj se ne pog zraven njega. Poiskusili z podkupovanjem-nič.  Ko ga je tiščalo na silo dali na kahlico oz wc-nič.

Ravno danes pa sem opazila, da ima pri ritki poleg anusa v notranjosti neko bunkico. Vsi si razlagamo, da so to hemeroidi. Imajo jih v moji družini in se malo spoznajo na to.

Gremo jutri do zdravnika, amapk mali se tako boji....! Komaj je zaspal, ampak kaj naj storimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hemeroidi
28.2.2008 8:33:34   
Meceno
Težko bi vedela, samo jaz mislim da ta bulica mogoče niso glih hemeroidi ampak malo bolj otečen zadek. Ki boli, problem je pa še to, da še bolj zapira zadnjično odprtino in s tem težjo higieno tam zadaj.

Dobro bi bilo, da mu z mazinčkom čisto počasi umivaš zadek in če ne gre drugače kupi v lekarni neko kapalko kjer mu v zadek nakapaš olivno olje in mu še tako dodatno umiješ oz razmehčaš odprtino.

Kaj pa lubrikant, saj ti ni potrebno nevem kako potisnit v ritko, lahko mu namažeš okolico, potem pa s paličko za ušesa malo potisneš noter.

Če bi moja težko odvajala, bi ji pa res redno mazala tam zadaj, četudi bi bil fantek. Pa piti mora. Ne poznam pa tvoje prejšne poste, mogoče si tudi že to delala kar sem jaz napisala.user posted image

Vem pa, da se otroci ne dajo zlahka prepričat, sploh če jih boli...počasi mu pa vseeno razloži da mu hočeš pomagat, a res ne želiš da te nebi več bolelo,...kremiča reši vse ...

veliko sreče user posted image  

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 10:02:26   
gapimasa
Pozdravljena!

Poiskušamo vse. Umivamo ritko s hladno vodo (baje bolj pomaga), mažemo. Ne vem pa kaj si mislila s lubrikatom. Kaj sploh je to? Prvič slišim!

Imamo pa problem, da nam več kot leto že zadržuje blato oz noče kakat, ker on tega ne bo. Zadržuje po cel teden, potem se osuši in posledično je bolj trdo in ga res boli. Sedaj uporabljamo lactecon, in moram reči da je boljše saj kaka na dva tri dni, in blato je mehko. Tako da ga po moje ne boli.

Ne bi rekla, da je otekla zadnjična odprtina, ker je prav čutit tako bulico oz krogec, čisto majhen. Zdravnica danes ne dela, tako da jutri se gremo pokazat, čeprav mali prosi, da ne bi šel...! Groza, tako se mi smili.

In nikakor mu ne moremo dopovedeti, da je kakanje nekaj normalnega,...! Vse poiskusili.
Hodimo tudi k psihiatru, pa nič ne pomaga. Očitno bo moral sam to spoznat.

Samo kaj ko se nam tako smili...!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2008 11:11:49   
crci06
najraje bi bila anonimna, pa se ne da...

čisto teoretično razmišljanje:

* kaj pa, če na ta način otrok priteguje pozornost?

* kaj pa, če kupite npr. hrčka in potem veselo kakce za njim pospravljate,
kot del rutine: zjutraj je treba hrčku pospravit, dat hrano, potem pa zajtrk  pojest, kakat in  zobke umit

Saj vem, da ste sprobali že vse mogoče...

Upam, da čimhitreje preraste! 

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 12:35:20   
Meceno
Koliko pa je star?

Lubrikant je gel, ki se najbolj uporablja pri seksuuser posted image , tak da nebo zdej butasto izpadlo, pa da nebi ti v kak seks shop zavilauser posted image , bi blo mogoče boljši vazelin, ki ga lepo dobiš v lekarniuser posted image . Drugače pa za našo uporabljam večina olivno olje, kremo solea, bebival za ritko,...

< Sporočilo je popravil Meceno -- 28.2.2008 12:44:37 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2008 14:10:32   
gapimasa
Star je 3,5 let. Lula na kahlico ni problema. Ko pa je na vrsti kakanje-groza in strah. Vedno uporabljemo kremico bebival, pa neko iz mb lekarn. Ampak on kar zadržuje.
Poiskušali vse mogoče, ne vem če je to ravno pritegovanje pozornosti, mogoče! Hodimo redno k psihiatrinji, ki pravi da je to moderna bolezen pampersk. Otrok ima občutek varnosti z pleničko in se nikakor ne more sprijaznit da tega naekrat več ni. In občutljivi otroci (nekater) tako odreagirajo. Pri nekaterih samo parkart, pri drugih dlje časa.

Ampak sedaj me bolj skrbi ta bulica pri zadnjični luknjici. Komaj čakam, da slišim zdravnikovo mnenje. Sem klicala in mi je sestra tudi rekla, da zaradi mučenja mogoče otekla žila. Gremo pa jutri preverit.

Hvala vam za odgovore. Javim jutri kaj bo!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?