G in T
|
Številka modrca za ženo Pride moški v trgovino s spodnjim perilom in prosi prodajalko naj mu pomaga pri izbiri modrca za svojo ženo, ampak da ne ve, kakšno številko košarice ima. Pa ga vpraša prodajalka: a ima prsi mogoče takšne, kot so lubenice? Moški odgovori: ne, sploh ne. Prodajalka: a so mogoče takšne, kot so pomaranče? Moški: ne, ne. Prodajalka: mogoče so podobni marelicam? In moški reče: ne, nič od tega.....veste, najbolj so podobni, kako naj povem?....Če slučajno veste, kakšna ušesa ima koker španjel???? Ah ti naši fantje! Sedijo v gostilni trije moški srednjih let in se pogovarjajo o življenju svojih sinov. Pa reče prvi:"Veš,mi je moj najstarejši skoraj vse živce požrl,ko ga je dajala puberteta.Šolo je pustil že v 1. letniku,samo alkohol in žuranje je bilo na njegovem sporedu.Potem pa se je nekega dne spametoval in se nekaj malo učil popravljanja koles,potem že mopedov,nato pa še avtov.Postal je avtomehanik.Zdaj ima toliko denarja,da je enemu kar tak novega BMW-ja podaril." Se oglasi drugi:"Pa saj te moj ni bil kaj dosti drugače-alkohol,vmes še travca,pa ves čas sem za njim plačeval dolgove.Nato pa ga je nekega dneva srečala pamet.Začel je nekaj zidati.Pa je prišel tak daleč,da ima podjetje in toliko denarja,da je enemu kar tak novo veliko hišo sezidal." Tretji še doda:"Eh pa kaj bi govoril,pa saj te vesta,da so bili klapa.A je tudi mojega pamet srečala,pa se je začel z nekimi posli ukvarjat.Danes je zavarovalniški zastopnik.Ima toliko keša,da je enemu kar tak 10000 tisoč eurov dal." Pa pride četrti njihov kolega zraven,pa jih vpraša, o čem debatirajo. Ko mu povejo,malo zavzdihne,nato pa reče:"Malo me je sram,a kaj hočem taka je resnica.Moj sin je gej.A hvalabogu mu ne gre tak slabo.Eden mu je kar tak dal novega BMV-ja,drugi mu je kar tak sezidal novo hišo in tretji mu je kar tak dal 10000 eurov...."
< Sporočilo je popravil G in T -- 13.4.2006 10:57:55 >
|