|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hcg
15.2.2007 21:18:41   
karolina025
Drage moje...

...vem, da je edini zanesljiv odgovor na moje vprasanje, opravljen test za nosecnost, a sem bila ze tolikokrat razocarana, da ga tokrat kar nekako ne upam opraviti.
Danes je 8.dan, ko mi zamuja user posted image , vendar sem pred 14-imi dnevi opravila pregled krvi za hcg in je bila vrednost 3, torej negativna, ceprav mislim, da bi takrat ze morala biti precej bolj povisana, ce bi se kaj dogajalo.(prejsnji mesec je bila sicer vrednost le 1,3 in sem potem dobila M, a najbrz tako majhna razlika vseeno ne pomeni nicesar)?!
Ima morda katera od vas podobno izkusnjo?

Hvala za odgovore...zbiram pogum:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hcg
15.2.2007 21:38:27   
Anonimen
Po mojem je res najboljše, če narediš test. Upam, da zagledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu karolina025)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 7:35:31   
stunfek
Jaz menim, da si krvni test izpred 14 dni naredila ful prezgodaj. To bi bilo teoretično recimo čisto preblizu implantacije. Saj se vrednosti hormona začnejo povečevati šele po implantaciji, a ni tko? Ponovi zadevo še enkrat. Pa kar pogumno! Boš vsaj vedela pri čem si. Pa srečno! Držim pesti za plusek. user posted image

< Sporočilo je popravil stunfek -- 16.2.2007 7:40:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2007 8:15:28   
mala zirafa
Pa cimprej poročaj ker tudi mene matra firbecuser posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2007 20:11:24   
karolina025
Drage moje.

Se vedno ni user posted image  - user posted image user posted image user posted image !!!!!! Sem se odlocila, da s testom pocakam do ponedeljka in ce ne bo user posted image  in bom zagledala user posted image ...vas bom takoj obvestila. Bom pa sigurno tam nekje visoko nad user posted image ...user posted image !

Hvala za vso vzpodbudo.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2007 19:22:52   
Anonimen
Želim ti vso srečo, da zagledaš velik +.

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2007 19:27:22   
Anonimen
Držim pesti,da zagledaš v ponedeljek user posted image user posted image  in da boš srečka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2007 19:33:24   
karolina025
Joooj deklice...HVALA VAM!!!!!! Moram priznati, da sem iz minute v minuto bolj nestrpna...user posted image

Bom takoj sporocila...prosim drzite pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2007 20:23:52   
bumbum
Še jaz jih bom stiskala!!! Močno!

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2007 20:28:32   
karolina025
user posted image user posted image user posted image ...iiiijooooj, ISKRENA HVALA!!!! user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2007 20:48:55   
monikap
tudi jaz ti želim velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zelo močnouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2007 10:29:07   
karolina025
Pikice, HVALA VAM...torej, user posted image  se vedno NI.user posted image user posted image user posted image

No, jutri bo vse jasno.user posted image  Sicer znakov skorajda ni, le konstantna bolecina spodaj in v krizu, tako, da mi je precej cudno...jooooj, morda pa le zagledam user posted image .

Hvala se enkrat vsem za dobre zelje in lepe misli...vsem vam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2007 18:11:51   
snake
srečno, držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.2.2007 10:50:32   
sarcy21
Si opravila?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.2.2007 10:54:51   
Sulfinija
Tudi jaz mislim nate in ti želim za super izvid za hormon.Kok si opravila?Daj poročaj nam!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2007 13:54:22   
karolina025
Drage deklice...komaj vidim kaj pisem, ker se mi tako tresejo roke...pred nekaj minutami sem opravila test in...user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj ne morem verjeti...se mi zdi, da sanjam in sploh ne dojemam, da sem postala...user posted image !!!!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJOOOOOOOOOOOOOOOJ....pikice moje...HVALA VAM za vso podporo in tople misli, ter vzpodbudo!!!!!!

Tako rada vas imam...sem nekje nad user posted image ...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.2.2007 13:57:53   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: karolina025

Drage deklice...komaj vidim kaj pisem, ker se mi tako tresejo roke...pred nekaj minutami sem opravila test in...user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj ne morem verjeti...se mi zdi, da sanjam in sploh ne dojemam, da sem postala...user posted image !!!!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJOOOOOOOOOOOOOOOJ....pikice

moje...HVALA VAM za vso podporo in tople misli, ter vzpodbudo!!!!!!

Tako rada vas imam...sem nekje nad user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitke.A vam jaz nisem rekla,da je leto 2007 magično leto in glej ga zlomka same nosečke dežujejo,ha,ha kmalu bomo vse fosilke na vrsti.

Želim ti lepo in mirno nosečnost.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 17
19.2.2007 14:02:56   
karolina025
Joooooj, HVALA!!!! HVALA IZ SRCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.2.2007 14:04:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
19.2.2007 14:06:23   
Anonimen
Še enkrat iskrene čestitke in zdravo nosečnost!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
19.2.2007 15:06:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj vem kako je, test s težavo narediš, ker misliš, da spet ne bo nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.2.2007 17:16:03   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!! Pa lepo nosečnost!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.2.2007 17:27:42   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke še enkrat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.2.2007 17:38:53   
karolina025
Jooooooooooooooooj, pikice moje...user posted image user posted image user posted image ...HVALA VAM iz srca!!!! Hvala vsem za vso podporo in lepe želje, ter za srečo, ki jo delite z menoj...user posted image

Vsem, ki pričakujete želim prijetno user posted image , čimlažji porod in zdravega user posted image  ! Vsem, ki še upate pa...UPAM z vami, ter vam podarjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za veeeeeliiiiiko sreče!!!

Punce, ne obupajte!!!! Jaz sem se trudila tako dolgo, da danes sploh ne morem dojeti, da mi je bil dejansko poklonjen user posted image ...samo ne izgubite upanja!!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.2.2007 20:36:12   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!! Zdaj pa le uživaj v user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.