|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   haloo-naše zdravstvo!!
27.2.2007 19:20:16   
puhica13
Glede na to, da sem največji štor, sem si valda zvila gleženj. Boli me kt sam živ user posted image  user posted image  user posted image . Šla sem k moji zdravnici, in morem rečt da večjega krampa še v življenju nisem vidla. Najprej me spoh ni poslušala, ko sem jo vprašalakako je z rentgenom, če sem slučajno user posted image , ker pač malo bolj pospešeno delamo na user posted image -se morem pohvalt da sva bila kar pridna, pa mi odvrne, če imam občutek da je zlomljena ali ne, pa kaj jaz mislim če bi bilo pametno it na rentgen user posted image ! Kolikor jaz vem NI PAMETNO!-pa lepo prosim, vse boli kako pa naj  vem ali je zlomljen ali ne, mislim pa da je ona delal doktorat, ne jaz.  user posted image  No pol smo prišli do ugotovitve, da je zvita-verjetno je, vem pa ne, ker se tud dotaknila ni noge!! Glede na to da me je ful bolelo sem ji rekla, da če mi lahko kaj predpiše proti bolečinam, pa da ne bi v primeru user posted image  škodovalo. Če pa takih tablet ni, sem pa pripravljena tudi potrpeti bolečine.  In nakar ONA mene vpraša, kaj mislim, da bi bilo najbolj pametno vzet. Mislim HALOO nimam pred imenom in priimkom dr. med kakor ona. No in , ko je prebrskala knjigo tablet mi pravi, kaj pa če bi ti dala blokado-kao en tekoči naklofen al kaj . V tistem se mi je pomojem in od bolečine in od jeze sfuzalo. Enostavno sem vstala in odšentala ven. Pol mi pa med vrati reče, da če že kao delaš na user posted image , bi se blo pa fajn pozanimat tud o tem katero zdravilo ti škoduje in katero ne. HALOOO , to je naše zdravstvo . tolk sem razočarana da vam ne morem opisat. Skratka, ker nisem delala medicinske fakultete sem se obrnila raje na vas. Zaradi bolečin se mi bo sfuzlalo, a katera ve kaj lahko vzamem, pa ne Lekadola, ker to ne pomaga. Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: haloo-naše zdravstvo!!
27.2.2007 19:24:20   
Anonimen
Če te tako zelo boli, imaš mogoče pa res zlomljeno. Še meni sta prijela 2 Lekadola, ko sem si zlomila zapestje. Ne sicer da bi me popolnoma nehalo bolt, ampak me je pa bistveno manj. Sem laže zdržala, dokler me niso dali v mavec.
A nogo maš dvignjeno? To moraš imeti, da manj  boli. In to višje od srca, da kri ne nabija vanjo.

(odgovor članu puhica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 0:57:20   
lelaval
Kak lekadol lahko vzameš - a pretiravaj ne. In nogo imej dvignjeno - kot je napisala že Splišni. Pa jutri pojdi še do kakšnega drugega zdravnika, ki je bolj usposobljen na svojem področju.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 8:38:18   
vesna.com
Verjemi po izkušnji-zvit gleženj boli dosti bolj od zlomljenega!Za nosečnost pa najboljš da narediš test,pa bo.Ali pa vzemi tist lekadol al pa dva,mal bo že pomagal.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 12:48:25   
Anonimen
Lekadol ne bo nič škodil. Priporočam ti masiranje gležnja z ledom do hudih bolečin, to je občutek da te žge. V lonček nalij vodo in jo daj zmrznit, notri pa daj eno palčko ali žlico, da bo lažje šlo z masažo.
Glede zdravstva pa nimam besed, takega zdravnika si ne želim in nočem z njim imeti opravka.user posted image

(odgovor članu vesna.com)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 9:12:07   
girly
joj, boga reva no.

glede zdravil je težko rečt. mogoče je najbolje, da se obrneš na ginekologa, oni to bolje vedo kaj smeš in kaj ne. lekadol vsekakor lahko, za ostala zdravila pa presodijo, kako in kaj.

lahko poskusiš s kremo proti bolečinam in si mažeš zvit gleženj in imej dvignjeno nogo, čimmanj hodi in masiraj z ledom kot je že nati napisala. pa gleženj povij z elastičnim povojem. če pa čet en teden ne bo boljše, moraš k zdravniku - spet, ker je mogoče res kakšen zlom ali pa zelo hud zvin.

aja, pa premisli, če ne bi raje zamenjala osebne zdravnice- jaz bi na tvojem mestu jo!

lep dan
girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 9:13:49   
Anonimen
Kako je zdaj kaj? Kaj novega?

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 19:20:52   
puhica13
Splišni,
razen bolečin nič novega. Sem pa jemala po dva Lekadola, tko da je res malo popustil, zlomljena pa ni, ker lahka stopim nanjo. Mislim poleg vsega sem pa fasala še drisko , ki je prisotna vsako jutro. Mislim podn je tole.  Sicer še vedno upamo na user posted image user posted image , kaj pa bo pa bomo vidl. Važn da se mamo radi ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2007 21:44:03   
upica
Puhica13,
Drisko si mogoče dobila od tablet, v tem primeru je priporočljivo, da jih več ne ješ! Pazi prosim. Bolelo bo vseeno. Mislim, da je možno slikanje z zaščito predela okrog trebuha. Jaz sem enkrat bila na slikanju zobovja, pa me je radiolog vprašal, če sem noseča, pa sem rekla, da ne vem in mi je  dal neko težko prevleko okrog pasu. Pa gleženj je dokaj oddaljen od trebuha in nekje sem prebrala, da enkratna izpostavljenost naj ne bi škodila. Sicer pa ti priporočam tako kot ostale, hladne obkladke, čimmanj obremenitev na tej nogi, če pa imaš oteklino, pa pomagajo tudi natolčeni listi svežega zelja. Upam, da bo bolečina čimprej izginila, sicer pa se poskusi zamotiti s čim drugim. Npr. zlomi si prstuser posted image (se hecam), upam, da ne zameriš. Raje ne misli na bolečino, saj vem da je težko, ampak je vredno poskusiti. Iz lastnih izkušenj pa ti povem, da se zna ta bolečina žal zavleči v mesece, tako da poskusi živeti z njo.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.