|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   haberkorn vozički v avstriji
17.1.2008 9:02:32   
tancho
Imam namen iti v Avstrijo - Celovec (mogoče tudi Graz) in me zanima v katerih trgovinah bi si lahko ogledala vozičke znamke Haberkorn?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: haberkorn vozički v avstriji
17.1.2008 9:48:16   
gerilum
Za Avstrijo ne vem... jih pa imajo v Rutarju. Mi smo vzeli trikolesnika in je superuser posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 12:03:00   
tancho
ja, sej tega sem vidla v Rutarju (je bil tudi nama super, sploh glede na cenouser posted image ) in sem šla še na internet pogledat - sem ga našla na avstrijski spletni strani za 160 Euser posted image ...pa sem še malo pofirbcala in našla še enega drugega, vendar ga pri nas nimajouser posted image  Če mogoče kdo ve kje bi se ga dalo pogledati "v živo"? In sicer voziček Haberkorn Variospot - mi je res ful všeč !

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 14:40:44   
zoya24
Ojla,

Tancho variosport imajo pri nas v rutarju, ampak le eno barvo rdeče - bež, no ta je tudi meni všeč. Sem ga pa sama naročila preko spletne strani http://www.preissturz.at/lenkrader/lenkrader-Kat397.html, kjer so ene 60 eur ceneje kot v rutarju na akciji.

LP, Zoya

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 20:31:31   
andrejka75
Mi smo ga kupili lani julija v Graz-u v trgovini KIKA in sem z njim zelo zadovoljna, pa še zelo ugodna cena je bila v primerjavi z vozički v Sloveniji.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 8:14:07   
tancho
user posted image  HVALA za tele informacije... Bom šla v Rutarja pogledat - upam, da ga majo v Lj...

zoya24 a mogoče veš zakaj je na tej spletni strani zelen Variosport 9 evrov cenejši od tvojegauser posted image  a gre mogoče samo za nov model (beri barvo) ali so dejansko kakšne razlike med njima? Kako je s tem plačevanjem preko interneta? Sta dobila voziček pravočasno(koliko časa traja dostava)? Je bil vozek ok? Lahko mi odgovoriš tudi preko ZS, ti pom zelo hvaležnauser posted image

andrejka75 : Ali dobiš z vozičkom še kaj drugega kot maxi-cosi adapter? npr. prevleko za dež, pa za nogice(za zimo), ... ter kako je z garancijo?

(odgovor članu andrejka75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2008 12:12:01   
gerilum
tancho, midva sva naročila kar preko e-baya nemškega. Ima gor prodajalec nove vozeke direkt iz trgovine. Cena je bila 160€ (trikolesnik) in 25€ poštnine. Prejela sva 3 dni po tem ko je bil nakazan denar na račun prodajalca. Tako da super hitro. Vozek sva si najprej ogledala v Rutarju in ga testirala, potem pa naročila na netu ker je bil v Rutarju 250 € in sva kar nekaj privarčevalauser posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2008 19:27:21   
zoya24
Tancho, razlika je le v barvi in ceni, bež-rdeč in bež-moder sta 10 eur dražja, ne vem zakaj. Voziček sva naročila preko interneta, plačala glede na predračun - nakazilo v tujino (vse informacije o računu in sklicu dobiš preko mail-a). Nakazilo v tujino se izvrši v 3 delovnih dneh. Nato so nas obvestili, da je denar prišel in da bodo poslali. Voziček naj bi dobila jutri ali v ponedeljek, tako da upam, da bo OK. Torej dobavni rok 1 teden od prejema plačila.

lp, Zoya

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 9:33:54   
Aurea
Imajo ga tudi v XXLutzu.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 17:33:15   
andrejka75
tancho!

mi smo zraven kupili še prevleko proti dežju in dežnik v isti barvi zelo poceni. Mi smo kupili tak model, ki im košaro, posebej še pa del, tako da lahko sedi not. Spodaj je fajn velika košara za razne stvari spravit, ročaj se da izvlečt, tako da je daljši ali krajši. Košara in ta del za sedenje pa se lahko na ogrodje zmontirajo tako, da otrok gleda tebe ali pa da je obrnjen proč. Cena se mi je zdela zelo ugodna, samo 250 evrov.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2008 13:46:43   
mmtt
zoya24:
TI SI KUPILA VOZ NA WWW.PREISSTURZ IN ME ZANIMA KAKO JE Z NAKAZILOM IN DOBAVO, ALI SI DOBIL VOZ IN KOLIKO ČASA SI ČAKALA. JAZ SEM GA NAROČILA IN DOBILA PODATKE NA MAIL PA SE MI TUT SANJA NE KAKO IN KAJ SEDAJ, ALI MORAM DENAR NAKAZAT PO TISTIH PODATKIH KI SO MI POSLALI ALI MI ONI POŠLJEJO KAKO NAKAZNICO?

LP user posted image

(odgovor članu andrejka75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2008 19:32:15   
sonce74
pozdravljene... Je že nekaj časa kar ste zadnje pisale o Heberkorn vozičkih. Predvidevam, da jih danes že vse uporabljate. Te dni sem tudi sama začela kalvarijo iskanja vozička za našo nagajivko. Med drugim sem v Rutarju naletela na voziček Haberkorn. Vozek je prišel v ožji izbor, zato se obračam na vas s prošnjo, da malo pokomentirate uporabnost, funkcionalnost, morebitne slabosti, bi ga ponovno kupile..... Ogledan je tale model http://http://www.preissturz.at/web/buggykiwa05/762451/Hauptbild762451.jpg

Že vnaprej hvala user posted image

(odgovor članu mmtt)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2008 18:37:55   
smrcek
Tvojega linka sicer ne odpre, ti bom pa povedala kako je z mojim trikolesnikom.

Uporabljam ga sedaj 2,5 meseca in sem zelo zadovoljna. Se zloži na majhno, ne (pre)težak, je okreten, pa še poceni je bil. Nič ne šklepeta in se mi zdi zelo kompakten. Skratka mi 3je smo zelo zadovoljni s tem vozičkom, sploh za ta denar user posted image

(odgovor članu sonce74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.7.2008 20:44:20   
alysa
Mene pa zanima haberkorn variosport, če ga katera uporablja, naj napiše svoje mnenje, izkušnje...

(odgovor članu smrcek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.