Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: haberkorn variosport voziček 10.7.2009 10:38:38
|
|
|
|
Nončika
|
tudi jaz bi bila full vesela kakih informacij. posebej glede izkušenj z vozičkom.
|
|
RE: haberkorn variosport voziček 21.7.2009 22:57:08
|
|
|
|
mayci
|
Včasih so jih imeli v Rutarju, zdaj pa ne vem...
|
|
RE: haberkorn variosport voziček 30.8.2009 9:26:30
|
|
|
|
Suzikaa
|
Jaz sem ga kupila v Kiki v Avstriji. Kako se obnese, še ne vem, ker še čakamo na Cena v Avstriji je 259€. Midva sva ga dobla za 219€,ker je bil tisti glih zadnji v trgovini. Mi je pa zelo všeč da se lahko gor da lupinica!! Bom pa poročala, ko bom vedela!
|
|
|
|
RE: haberkorn variosport voziček 2.9.2009 18:49:40
|
|
|
|
Nončika
|
o, suzikaa, poročaj kako kaj je z tem vozekom. jaz sem ga tudi naročila. kje si ga pa kupila, v Grazu? poročaj, saj boš malce prej zibala ko jaz,tako, da boš mela že izkušnje.
|
|
|
|
RE: haberkorn variosport voziček 2.9.2009 21:48:09
|
|
|
|
Suzikaa
|
hej, Nončika! Midva sma šla kar v Feldbach. Ne rabiš vinjete pa še bližje je kak v Graz. V Feldbache maš Kiko, XXXLutz, Mobelix, vglavnen vse kaj češ. Jaz sem ta vozek našla najprej na internetu pa mi je bil full lep in praktičen. Na Madžarsko nisma šla zato, ker so tam cene dvignoli te pa sma se odločla da grema v kiko po tega in konec. Ko ga tak na "prazno" voziš je full fajni, full lepo se pela in obrača. Jaz mislim, da nama ne bo žal. Midva mama totega v bež barvi:
|
|
|
|
RE: haberkorn variosport voziček 3.9.2009 20:40:22
|
|
|
|
Nončika
|
suzika, si prilimala. jaz sem pa danes šla plačat, baje dobimo v roku 5-8dni. končno! mi pa bomo meli tegale:
|
|
|
|
RE: haberkorn variosport voziček 5.9.2009 8:51:42
|
|
|
|
Suzikaa
|
kje pa sta ga naročla? ta barva je tudi lepa. dobita vse v kompletu, vključno z lupinico?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.