|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   haberkorn variosport voziček
9.7.2009 17:38:18   
lipsika
Oj punce!

Zanima me ali ima katera voziček Haberkorn variosport? Ali ste zadovoljne z njim, kakšna so kolesa? Ali ga je katera že zasledila v trgovinah pri nas?
Tu je še link  http://www.e-kosarica.si/strani/opis_vozicek_HVariosport.html

Če ga naročim iz tujine pride z dostavo 258 evrov. Na tem naslovu http://www.preissturz.at/Kinderwagen_maxi_cosi_aufsatz-Kat1298/haberkorn_variosport_kinderwagen_maxi_cosi_adap-Art45531.html

Ali je kater naročila voziček iz tujine? Kakšen je bil način plačil? Ali se lahko plača preko klika, ali greš na banko, ali je nujno preko paypala?

Že v naprej vam hvala za kakršnekoli informacije!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: haberkorn variosport voziček
10.7.2009 10:38:38   
Nončika
tudi jaz bi bila full vesela kakih informacij. posebej glede izkušenj z vozičkom.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lipsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2009 21:36:56   
lipsika
Kaj pa tale Haberkorn Speedster 3xl http://www.haberkorn-kinderwagen.at/index.php?tpl=speedster-3xl
ima katera? A ste ga že kje v Sloveniji zasledile, da jih prodajajo?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2009 22:57:08   
mayci
Včasih so jih imeli v Rutarju, zdaj pa ne vem...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lipsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2009 9:26:30   
Suzikaa
Jaz sem ga kupila v Kiki v Avstriji. Kako se obnese, še ne vem, ker še čakamo na user posted image
Cena v Avstriji je 259€. Midva sva ga dobla za 219€,ker je bil tisti glih zadnji v trgovini. Mi je pa zelo všeč da se lahko gor da lupinica!!

Bom pa poročala, ko bom vedela!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2009 18:49:40   
Nončika
o, suzikaa, poročaj kako kaj je z tem vozekom. jaz sem ga tudi naročila. kje si ga pa kupila, v Grazu?

poročaj, saj boš malce prej zibala ko jaz,tako, da boš mela že izkušnje.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2009 21:48:09   
Suzikaa
hej, Nončika!

Midva sma šla kar v Feldbach. Ne rabiš vinjete pa še bližje je kak v Graz. V Feldbache maš Kiko, XXXLutz, Mobelix, vglavnen vse kaj češ.
Jaz sem ta vozek našla najprej na internetu pa mi je bil full lep in praktičen. Na Madžarsko nisma šla zato, ker so tam cene dvignoli te pa sma se odločla da grema v kiko po tega in konec.

Ko ga tak na "prazno" voziš je full fajni, full lepo se pela in obrača. Jaz mislim, da nama ne bo žal.

Midva mama totega v bež barvi:

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2009 21:49:15   
Suzikaa
http://www.kika.at/db/1/a/1/16438261_1.jpg

ne gre mi prilepiti slikeuser posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2009 20:40:22   
Nončika
suzika, si prilimala. jaz sem pa danes šla plačat, baje dobimo v roku 5-8dni. končno!

mi pa bomo meli tegale:

user posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2009 8:51:42   
Suzikaa
kje pa sta ga naročla? ta barva je tudi lepa.  dobita vse v kompletu, vključno z lupinico?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2009 21:24:23   
Nončika
lupinice nisva naročala, saj jo mamo od hčerke. drugače pa sva naročila preko spletne strani na M.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.