|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grozne sanje
16.2.2005 10:54:18   
KIRA
a mate ve tud včasih kake "alptraume" take grozljive snje ali pa nočne more??

men se je danes sanjalo, da so umrli sorodniki, se pravi moji predniki prišli k mani na obisk. sem se zbudila od strahu in 1 uro nisem upala nazaj zaspat. saj vem - mal otročje, ko pa je blo tako živo!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   grozne sanje
16.2.2005 10:57:13   
Anonimen
Uh, meni je nabolj tečno, kadar imam kakšne erotične sanje... o nekom drugem! Mislim, objekt mojega poželenja ni smrčač poleg mene :)-

In najbolj španend je to, da v teh sanjah sploh nisem poročena in seveda nimam otrok in ponavadi prav enkratno izgledam in vsi se mečejo za mano BWAHAHA :)-

No sej v bistvu ni tok tečno ne? :)-

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   grozne sanje
16.2.2005 10:57:31   
klarisa
podaljšala si jim življenje....:) Baje so take more celo koristne, ker ti pomagajo soočiti se s strahovi,ki si jih ne upaš priznati..No, vsaj neki tazga je zadnjič govoril nek strokovnjak, ki analizira sanje.

pa pa :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   grozne sanje
16.2.2005 11:01:02   
KIRA
a res?' kdo pa klarisa - bi si rada več prebrala o tem. ker jaz mam večkrat take sanje, včsaih celo preroške.

ko je moj dedek umrl, sem si vsaj 2 leti prej sanjala o tem, pa da se moram it poslovit, ko bo v bolnici, ker ga več ne bom vidla. pa je blo tako. in me niso hotel tja spustit, ker je res grozno zgledal, ampak jaz sem silila in sem se šla poslovit od človeka ki me je imel najraj na svetu, jaz pa njega. in takrat sem ga zadnjič vidla, čez niti ne 2 dni je umrl. čisto sam - sploh nam niso nič javli da umira. umrl je v petek zvečer, š pred deveto, nam pa so javli komaj v soboto proti poldnevu!!!

večkrat mam take sanje, pa me zanima zakaj..

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   grozne sanje
16.2.2005 11:07:45   
Luni
A veš kaj je moj ravno danes ponoči sanjal. Da so en avtobus ljudi, kateri so bili namenjeni smrti :zmeden: odpeljali v zdravstveni dom in jih v čakalnici pustili čakat smrt. Med tem so jim razlagali, kaj je smrt, kako se umre, kako je po smrti :zmeden:

Jooooj, grozno :zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   grozne sanje
16.2.2005 11:09:32   
malika
Meta :bravo::bravo::bravo:

:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   grozne sanje
16.2.2005 11:13:49   
nejcko

Kira, skoraj vsak človek ima nekaj preroškega v sebi, eni bolj eni manj. Odvisno koliko si pozoren na to. Meni se tudi to dogaja - včasih kar nekaj butnem ven, ker se mi zdi da se bo nekaj tako zgodilo, in se potem res tako zgodi - do pikice natančno. Saj je res kar malo grozljivo. Je pa odvisno baje tudi od tega, kakšno avro imaš in seveda če je čista.
Ja, očitno smo vodnarji res mali psihoti.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   grozne sanje
16.2.2005 11:16:20   
nikitta
Meta, vem o čem govoriš. Sama se včasih zavedam, da sanjam in stanja svojega realnega življenja, a nazadnje ko sem sanjala, da me je neznan moški povabil na tako nori ples (sam je plesal tako dobro,da je bilo od:hudicek:)... zjutraj me je mož pomenjivo vprašal, če sem lepo spala in kaj sanjala (ponavadi ne kaže zanimanja za sanje).?????

Ponoči sem sanjala, da sem gasila požar...kaj to pomeni?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   grozne sanje
16.2.2005 13:24:04   
kimi
Jaz jih imam sedaj v nosečnosti:( me kar duši ponoči

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   grozne sanje
16.2.2005 13:29:48   
KIRA
nejcko zgleda da res. men se je že večkrat sanjalo o potresu par ur prej in potem je seveda blo po TV, da je bil potres. grozljivo.
sem vam že enkrat obljubla, da vam povem, če se mi bo o kakem rušilnem potresu sanjalo.
no, zaenkrat se mi samo o duhovih ljudi. kaj pa to pomeni pa ne vem. najbrž, da že dolgo nisem bla na pokopališču. kaj pa vem.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   grozne sanje
16.2.2005 14:05:48   
puri
Men so najbol grozne sanje, ko me kdo lovi, jaz pa ne pridem nikamor:zmeden:, samo tečem na mestu!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   grozne sanje
16.2.2005 14:20:49   
Sibil_
Meni je pa najbolj grozljivo ko sanjam določeno situacijo in moje počutje takrat, pol čez nekaj časa se pa zgodi točno to.:(
Enkrat sem sanjala, da sem bila v šoli, pa da mi je bilo dolgcajt in vroče, pol se je pa neka sošolka obrnila k meni in mi rekla če kaj razumem.In pol leta zatem se je točno do pikice to zgodilo.
Pol pa sanjam kaj groznega in pol ne vem-a bo to tut tko?:zmeden:
Groza.Upam na čimmanj takšnih sanj.
LP,
Sibil

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   grozne sanje
16.2.2005 14:22:03   
janja
Jaz imam tudi včasih obdobja, ko sanjam. Dostikrat so te sanje prava mora. Najbolj grozno mi je, ko se zavedam, da sanjam a ne morem nič. Zadnje čase dosti sanjam potres (upam, da ga ne bo!).
Mi je bilo pa nekoč ful grozno, ko sem sanjala, da bom skup padla. Sem kar v sanjah kričala, naj me kdo zbudi. No, in ko sem se končno zbudila, sem se tresla ko šiba na vodi in si potem sploh nisem upala nazaj zaspati.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   grozne sanje
16.2.2005 17:04:41   
Anonimen
Kira sorodniki so ti lahko hvaležni:)-

Če sanjaš,da ti je dotična oseba umrla ji podaljšaš življenje,Pa še na mnoga leta!!!!:)-

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?