|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   groza pred pregledi
4.2.2007 21:32:37   
mancax
A mi lahko katera pomaga, ne znam se znebit strahu pred g.preglediuser posted image , sem že rodila, pa razmišljamo o naraščajuuser posted image , res imam željo to premagat? A ima katera kak nasvet? Ne znam se sprostiti?user posted image  Ko mi to uspe bom res veselauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: groza pred pregledi
4.2.2007 21:38:35   
yaris
Hvala enako. Rodila sem že, pa še vedno, ko grem na pregled postanem trda in me seveda pregled boli. Četudi je nežna in jo poznam.
Sem bila v petek na kontroli pa trda kot kamen.
Enostavno se ne znam sprostit.user posted image

(odgovor članu mancax)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2007 22:19:28   
ona
Jaz se pridružujem obem in sem 2x rodila,a me je še vedno tak strah pred pregledom,da me šraufa že cel teden prej in na pregledu sem pa itak trda!
Po mojem ta strah ne bo nikoli izginiluser posted image

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 11:48:40   
pot
Mogoče bi morale razmisliti česa točno vas je strah. Jaz še nisem rodila, še zanosila nisem, pa sem se kar nekako sprijaznila s pregledi, ko se morem kazat naokrog vsem G. Pač, G pregledi so v naše dobro. Ne rečem, da sem popolnoma sproščena, ampak kot sem že rekla, pregledi so v naše dobro.
Upam, da sem kaj pripomogla k izginjanju vašega strahu ali vsaj pogledu z druge perspektive. Sicer se pa strah vedno uresniči, če ga imate, zato se ga hitro znebite.

(odgovor članu mancax)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 18:12:44   
*marjetica*
Js se pregledov ne bojim. Bolj grozno mi je it k zobozdravniku, ker pri njem boli user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 18:46:05   
Sulfinija
Ojla!

Tudi jaz sem bila vedno pri G trda ko user posted image .Odkar se zdravima za neplodnost sem velikokrat na mizi in sem se že navadila tkole da mi ni nič strašnega.Pa ti pregledi so bolj agresivni,...Edino kar mi je bilo grozno ko sem imela hsg bolelo ko user posted image ,pa še danes si rečem,da sem si sama kriva zato hudo bolečino,ker na mizi nisem ubogala medicinskega brata in delala po svoje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2007 8:18:10   
upica
Jaz sem ugotovila, da se moraš pravilno vleči na tisti g. stol, ker drugače tudi mene bolijo pregledi. Pomaknem se čisto na rob, nato pa pritisnem hrbtenico v križnem delu na podlago, sprostim trebušne mišice in mišice medeničnega dna. Mene je bolel vedno samo vaginalni pregled UZ. Sem ugotovila, da so tudi UZ različni.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.