|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grizenje bradavic
26.1.2009 14:01:56   
nia5
Čao punce rabim en nasvet. Midve z mojo pupiko (8m) se dojiva le še ponoči oz. zgodaj zjutra. Do sedaj je bilo vredu, zdaj pa me je že 2x vgriznila za bradavico s tema dvema miniaturnima zobekoma. Ker se doji napol v snu, sem ji sicer rekla au in ne, vendar to težko storim glasno in odločno, saj napol spi. Kaj lahko sploh naredim da se to ne bo ponovilo, saj me ma kr groza, ko jo pristavim in le čakam kdaj me bo včeknila. Prosim nasvet user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grizenje bradavic
26.1.2009 15:40:44   
katicka
moja je stara sedem mesec in še nima zobekov vendar ko me časih ugrizne vidim vse zvezdice. user posted image jaz ji ne dam več dojke za kakih 5 min pol pa je spet vse ok.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2009 16:36:50   
Anonimen
Mi smo se po 2 ugrizih nehali dojit:(

(odgovor članu katicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2009 21:59:50   
tianatian
zanimiva tema, tudi sama se stem vprašanjem srečujem že tri tedne, moja mala stara 6.mesecev ima tudi dve žagici in me včasih ugrizne in sicer takrat ko se že naje in preden spusti bradavico jo tako ugrizne da mi zvezde samo letijo pred očmi, me zanima kaj se da storit, sem probala z nastavkom pa si je vzela nastavek v roko in ga vrgla proč tak da nimam ideje.
Žal ti nisem nič pomagala sve na istem s tem da se midve dojive malo več kot vidve.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2009 10:30:01   
sxy
Naš škratek je dobil prva dva zobka pri 5m, sedaj je star 7m in pol in ima 6 zobkov. In na začetku je tudi mene parkrat ugriznil, enkrat celo do krvi, ampak s časom me grize vedno manj oz. sedaj me že kar nekaj časa ni.
Mislim da morajo to sami "prerast", kajti pri 7m starmu user posted image au, ne, ali pa nesmeš res ne pomaga nič, saj še ne zastopijo kaj mu želiš povedat. Ker je nekaj novega v ustih, pač to testira, na našo žalost na nas, ampak pri nas je, kot sem rekla počasi izvenelo, sploh ne grize več.

No upam, da me ne ugrizne danes, ker kadar ga kaj hvalim, dobim hitro porcijo nazaj. user posted image

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

(odgovor članu tianatian)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2009 10:40:33   
komarka
Auuu! Vem kako boli! Mene je tudi mali začel grist nekje pri 8mesecih. je malo "testiral" kak materila je touser posted image

takrat sem mislila da je to to, da bova nehala. na srečo ni bilo treba in se pri 16m se vedmo dojiva Sem ga vsakič dala starn, mu povedala da boli in ptreden je dobil joškico nazaj: Ne boš grizel? Mali je kapiral, ker včasih se je tako prebrisano nasemjal, da mu nisem zaupala in ni dobil joškice.

Nekajkrat pa se je zgodilo tudi v spanju, ko je se napol sesal, bradavička mu je pa že spolzela in ust...takrat je bil pa moj mezinček vedno v blizini kotočka njegovih utec, da reši situacijo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2009 12:44:47   
nia5
Joj hvala punce, danes me ni vgriznila user posted image , upam da bo tako tudi v prihodnje

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?