|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grizem si kožo
15.3.2007 13:19:23   
romy
Ja prav ste prebrale. Verjetno me bo katera imela  še za  bolj čudno, kot me je imela do sedaj user posted image

Resno. Grizem si kožo okoli nohtov. In to kar globoko in obsežno. To počnem že celo življenje, ampak se s tem nisem preveč obremenjevala do sedaj ko se mi zaradi tega suši noht in mi bo šel dol user posted image  

Pa veste kako je to grdo. Meni so najlepše ženske ki imajo lepe roke in nohte. Jaz imam pa to najslabše urejeno na sebi. Nohtov si ne grizem in imam dolge, kar lepe ampak kožo...vso pogriženo. Si lahko predstavljaš kako grozno to zgleda in kako hudičevo to boli. Kot bi imela polno ranic in odrgnin po prstih. Kot bi bila kakšen psihopat...včasih me kdo tak čudno gleda...zlasti ko treba kje kaj podpisat, me vsi tak v prste gledajo.

Prosim pomoč. A je še kje kakšna s podobno težavo?
Kako naj se lotim teh kremplov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grizem si kožo
15.3.2007 13:23:01   
Anonimen
Tako kot se rešiš grizenja nohtov. Jaz namreč počnem obojeuser posted image user posted image

Kupi si Mavala STOP lak oz. tekočino in si namaži po nohtu in koži. Verjemi da ni šans da daš pol še prst v ustauser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1393701&mpage=1

< Sporočilo je popravil karin24 -- 15.3.2007 13:24:00 >

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 13:26:26   
Anonimen
Včasih sem veliko grizla nohte in je dolgo trajalo,da sem odnehala.V eni reviji sem brala,da ljudje grizejo nohte zaradi pomankanja ljubezni v otroštvu.Ne vem kako je pri vas,zame vem,da to drži.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2007 13:29:45   
PATRICIJA_22
Živijo...-

Sama se ukvarjam z izdelavo umetnih oz. geliranih nohtov in k meni prihajajo tudi ženske s pogriženimi nohti ali pogriženo obnohtno kožico... Najhuje pa je seveda oboje skupaj...

Pa ne le zaradi estetskega izgleda vendar se zelo malo ljudi zaveda kako je to nevarno (sploh grizenje obnohtne kožice) saj je v ustih polno bakterij, ki ti počasi zastrupljajo celice okoli nohta....

Poznam primer, ko so prijateljici morali potegniti dol noht, ker se ji je vse skupaj zagnojilo (v živo si je pogrizla kožico) in kdor je to dal čez ve da ni prijetno...

Na voljo je veliko proizvodov proti tej grdi navadi (malce poglej v Mullerju), drugače pa velikokrat pomagajo tudi gelirani nohti kajti ženska ki jih ima se počuti lepše in samozavestnejše in se (psihično) trudi, da si tega izgleda ne bi pokvarila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2007 13:30:14   
Anonimen
Uf pri meni pa to ziher ne držiuser posted image

Sem imela zelo ljubeče starše in dva brata in sestrco, pa še najboljšo teto na svetu.
Je pa možno da pri komu je to res to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2007 13:32:04   
PATRICIJA_22
Tudi jaz se strinjam, da to nima nikakršnega vpliva na grizenje...
To bi lahko opredelili le kot "samo-kontrola", saj se nečesa odvadiš le z
veliko discipline...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 13:33:41   
romy
nisem še pogledala linka, saj morda tam piše ampak...

Lahko jaz z tem lakom oz. tekočino namažem kožo, ki ima globoke rane, večkrat na dan mi tudi teče kri ven, me zelo peče in bognedaj da pride gor kis, sol, aceton...Včasih me še ko cigareto držim v roki od dima peče, ker imam res fuuuuuuuul rane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 13:35:10   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: PATRICIJA_22

Poznam primer, ko so prijateljici morali potegniti dol noht, ker se ji je vse skupaj zagnojilo (v živo si je pogrizla kožico) in kdor je to dal čez ve da ni prijetno...

No o tem govorim, ker se mi je vse zagnojilo in zdaj mi gnije noht user posted image

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 13:35:55   
Anonimen
Joj čez rane pa ne. Daj probaj par dni zdržat brez grizenja pa pol to probej. Pr men ni tko hudo da bi mela rane. Bi te zihr grozno peklo. Res probej zdržat ene par dni, pol pa.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 13:44:33   
PATRICIJA_22
Jaz ti ne bi priporočala, kajti v tem laku je veliko snovi zaradi katerih ti bo kožo samo še dodatno
razdražilo in boš trpela peklenske muke...

Kupi si mandljevo olje za obnohtno kožico (po njemu te ne bo nič peklo)...

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2007 15:34:48   
soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: romy

nisem še pogledala linka, saj morda tam piše ampak...

Lahko jaz z tem lakom oz. tekočino namažem kožo, ki ima globoke rane, večkrat na dan mi tudi teče kri ven, me zelo peče in bognedaj da pride gor kis, sol, aceton...Včasih me še ko cigareto držim v roki od dima peče, ker imam res fuuuuuuuul rane.

user posted image user posted image user posted image mene že bolijo prsti, ko to samo berem. Kupi si bombažne rokavice take čisto tanke in jih vsaj doma oz. v situacijah v katerih si največkrat grizeš kožico, striktno nosi. Pa pri zdravniku se oglasi, sigurno ti lahko kaj predpiše, da se ti bo hitreje celilo - potem pa roke v žep v usta pa žvečilnega, ta je za žvečit. meni prežvečeni nohti in koža res ful grdo zgledajo, na najstnicah še gre, ampak odrasle ženske pa tega res ne bo smele počet. Pa še booooooooli !!!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2007 21:30:51   
Magi*
včasih si jih malo obgrizem, kadar sem nervozna. nikdar pa do krvi. sicer pa si kar s pilico tisto grobo kožo mal popilim, potem pa fajn namažem s kremo. in potem je nekaj časa noht in obnohtna kožica lepa, gladka... to mora biti res grozno. želim ti čim lažje odvajanje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2007 17:36:05   
Anonimen
Jaz si tudi grizem obnohtno kožico, samo ne tako globoko. Včasih sem, ko sem si tudi nohte v živo do krvi pogrizla, zdaj pa nohtov ne grizem več (motivacija mi je bila poroka in sem par mesecev prej nehala grizt, da so se mi popravili), samo kožico sem pa začela nazaj grizt. Nimam pojma, kako naj se odvadim. Vse živo sem nehala, kadit, nohte grizt, samo kožice grizt pa ne morem nehat. Pa sladkarij jest tud ne.user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?