|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gripa v Grčiji
1.9.2009 7:57:45   
Soncnica
Zdravo!

Konec septembra gremo v Grčijo na Kos s štiriletnikom in osem mesecev staro punčko. Ali je imel kdo v Grčiji kakršnekoli izkušnje s prašičjo gripo?

lp  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gripa v Grčiji
1.9.2009 10:28:19   
sanja nk.
živjo

Mogoče je zdaj z tako malo punčko mal neumno dol rinit, drugače pa je letos moja sestra z družino bila na Kosu, pa so vsi živi in zdravi prišli nazaj, bili so pa v vrhuncu sezone. Zdaj če kaj daš na to gripo raje pojdite kam drugam, drugače pa je itak zdej že prazno dol, tako da ni gužve, izogibaš se lahko velikih skupin, pa higiena..tako da mislim da panike ne bo. Grčijo bolj ogrožajo požari.
lp

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2009 21:16:05   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

živjo

Mogoče je zdaj z tako malo punčko mal neumno dol rinit, drugače pa je letos moja sestra z družino bila na Kosu, pa so vsi živi in zdravi prišli nazaj, bili so pa v vrhuncu sezone. Zdaj če kaj daš na to gripo raje pojdite kam drugam, drugače pa je itak zdej že prazno dol, tako da ni gužve, izogibaš se lahko velikih skupin, pa higiena..tako da mislim da panike ne bo. Grčijo bolj ogrožajo požari.
lp

Nima smisla iti drugam. Naš znanec jo je s Hvara prinesel...
Upaj na najboljše, če ste se že odločili potovati s tako mmajhnim otrokom pa upošetavaj vse higienske nasvete in pravila.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2009 9:20:36   
tasika12
Pozdravljena,

tudi mi nameravamo na Kos v septembru, moram priznat da me je sedaj ko poslušam vse to začelo skrbet. MI imamo 4 letno punčko. V kateri hotel pa greste?
Lp
Tašika

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2009 12:44:48   
greece
Smo bili na Kosu sredi avgusta in ni bilo nobenih problemov, tako na letališču, kot na samem Kosu je vse običajno. Problematičen otok je morda Zakintos še kakšen maturantsko naravnan otok, vse ostalo so odvečne skrbi. Mi smo se oborožili z maskami in alkoholnimi robčki, pa smo porabili samo nekaj slednjih. Skratka ni nobenega razloga za paniko. Jaz ne bi kompliciral.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2009 20:35:26   
pearl
Pred mesecem dni sem bila tudi jaz na trnkih, ko smo šli na Djerbo in že bili tik pred tem, da bi odpovedali.  Če moj ne bi bil vstrajen, bi nam bilo lahko žal, da bi ostali doma.

Gripo lahko stakneš kjerkori, user posted image .
Moja sodelavka je bila 14 ali več nazaj v Mehiki - v lastni režiji, pa sta z možem prepotovala skoraj pol Mehike, če še ne več in ena sodelavka 12 dni v Londonu, pa ni nobena prinesla nič od gripe podobnega, pa sta bile obe v rizičnih krajih.
Odločitev ali iti v Grčijo, je še zmeraj vaša, če odpoveste, gremo mi user posted image .

(odgovor članu greece)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2009 12:58:50   
barni
Mi smo bili prejsnji teden na Lefkasu. Se ne vem a smo kaj prinesli s seboj, zaenkrat dobro kaze.

Ne v LJ ne tam na letaliscu ni videti nobenih znakov gripe, opozoril, cesarkoli, na otoku pa itak da ne. Jaz sem bila tudi v dilemi ali iti ali ne, ko sem poslusala porocila in brala novice, ko pa sem bila tam, pa sem popolnoma pozabila na to.

Je blo tko krasno...prehitro je minilo.

Aja porabili smo nekaj alkoholnih robckov.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2009 20:55:07   
bamby
Sodelavkina nečakinja je prišla iz maturantskega izleta po Grčiji z gripo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2009 22:24:07   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sodelavkina nečakinja je prišla iz maturantskega izleta po Grčiji z gripo user posted image user posted image user posted image

Verjetno ima samo dobrega mačka user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2009 13:38:01   
Lolek in Bolek
aki pa ušiuser posted image

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?