Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gremo na slovensko obalo 26.6.2007 20:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaj nobena nč ne ve... zdaj sem neki najdla apartma jagoda naselje jagodje blizu izole, primorke hitro na kup in komentirat!!
|
|
|
|
RE: gremo na slovensko obalo 26.6.2007 21:30:05
|
|
|
|
Anja25
|
Če greste v Jagodje, se boste morali na plažo voziti z avtom, ker je to precej v hribu. No če vam je to všeč potem je vseeno, samo jaz vem, da ne grem na dopust, da se moram na plažo voziti vsak dan (al pa še celo dvakrat) z avtom. LP
|
|
|
|
RE: gremo na slovensko obalo 26.6.2007 21:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
O hvala! Ne-ne mislim se vozit z avtom,tega tudi jaz ne maram! Ah,bom raje kaj po toplicah prečekirala,kakšen čatež al pa aqualuna...
|
|
|
|
RE: gremo na slovensko obalo 26.6.2007 22:55:18
|
|
|
|
kaja26
|
kaj pa apartma Mally v Portorošu. Sicer je majhno ampak čisto dovolj za vas. Je pa zunaj vrt in so igrala, pa tudi do plaže ni daleč
|
|
|
|
RE: gremo na slovensko obalo 27.6.2007 6:13:32
|
|
|
|
PrimožL
|
Mi gremo konec avgusta v tele apartmaje: http://www.ananina.com/apartmaji.htm Nahajajo se nad Hotelom Metropol, plaža in center Portoroža so pa tudi blizu.
|
|
|
|
RE: gremo na slovensko obalo 29.6.2007 12:24:45
|
|
|
|
lana38
|
Je čisto odvisno, kje v Jagodju je apartma. Če je na začetku, potem je do plaže v Simonovem zalivu 10-15 minut počasne hoje. To pa mislim, da ni tak problem. V Simonovem zalivu je super za otroke. Pa tudi sence je dovolj. Mi hodimo tja na dopust vsako leto za 14 dni že od leta 2001. Mi je zelo všeč. LP
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?