|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grde besede
29.12.2011 13:38:25   
marjetica8
Pred kratkim me je mali ujel v trenutku šibkosti, ko sem bla ful jezna sama nase in sem rekla je***ti. Doma drugače nimamo navade preklinjat in grdo govorit, razen ko gre kej pošteno narobe uide meni ali možu...mali je, jasno, besedo sprejel s smehom in od takrat jo kar naprej ponavlja! Sej vem, sama sem kriva, bi pa rada popravla narejeno škodo in ker ignoranca ne pomaga, sem se odločila da vprašam kako se vi spopadate s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grde besede
29.12.2011 14:09:40   
Brbs
Pri nas niso taki tabu, zato jih tudi takoj ne "pograbita".

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2011 14:17:32   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8
...kako se vi spopadate s tem?

Razložim mu pomen grde besede in da se tako pri nas ne govori.

Ča mu pa uide se presliši, saj je jasno da ima lahko tudi otrok "trenutek slabosti".Če pa ta trenutek traja dlje pa se mu ponovno razloži. Skratka ne preveč pozornosti, ne pa tudi brez pozornosti na grde besede.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
29.12.2011 23:32:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2011 7:18:07   
lenika83
Pri nas se tudi zgodi, da komu pobegne kakšna grda beseda in jo mala takoj z veseljem ponovi. Ko se je to prvič zgodilo, sem se nad sabo zamislila user posted image  Ugotovila sem, da je besede vztrajno uporabljala, dokler se ji je kdo smejal ali jo kregal zaradi tega. Ko sem se pa preprosto naredila kot da ni nič rekla in sem se čisto normalno pogovarjala dalje, je pa v trenutku nehala. Zdaj se še vedno zgodi, da mi kaj pobegne, pa ona hitro ponovi, ampak jo nekaj časa pustim, če pa predolgo ponavlja, pa ji povem, da sem to zelo grdo rekla in da se ne sme. Načeloma deluje, kako bo dolgoročno pa ne vem, zdaj je malo preko 2 leti stara, pa se jo še da kaj "obrniti".

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2011 10:17:00   
irenav
Naša dva imata v skupini v vrtcu enega fantka, kjer očitno tudi vzgojiteljice ne morejo preprečit, da mali ne bi klel. So pa kar hude kletvice, ki jih naša pobereta in potem ponavljata doma: jeb*** mat**, kur**, pič***. Doma pač rečemo, da je to grdo, da mami in ati tako ne govorita in presenetljivo nehata (kar ne morem reči za njuno ostalo tečnobo). Do božičnega večera spoh ni bilo tako zelo moteče. No prejšno soboto sem ju peljala gledat eno igrico v cerkev, potem je sledila še maša. Vso mašo sta bila zelo pridna. Proti koncu pa naš frajer, ko je bilo v cerkvi najbolj tiho, izusti pork** duš. Sicer je rekel bolj potiho, tako, da ga starejše naglušne gospe najbrž niso slišale :).
Je pa očitno, da tega fantka sedaj ni v vrtcu...naša dva že cel teden nista izrekla niti ene kletvice :) - vseeno pa v cerkev še nekaj časa ne bomo šli :).

< Sporočilo je popravil irenav -- 30.12.2011 10:21:56 >

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2011 17:22:18   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: irenav

Vso mašo sta bila zelo pridna. Proti koncu pa naš frajer, ko je bilo v cerkvi najbolj tiho, izusti pork** duš.

Ta je pa hudauser posted image user posted image user posted image  Ja, sej vem da pač tako bo in bolj ko bo še v vrtec hodil, več kletvic bo spoznal...ma se je zdej to zgodilo prvič in sem se počutila prou grozno, da se mora od mene naučit prvo kletvico! Zdej ga pridno ignoriramo, ma on kr ponavlja med tem ko se igra...pa točno ve da to ni lepo - me vsake tolko pogleda in račeč "ne jeb...mti - grdo"user posted image  Ga bo že minilo...hvala za tolažbe in nasvete

(odgovor članu irenav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?