ZmajTolovaj
|
Joj, te razumem. Pri nas je bilo sicer bolj ali manj OK - zanimivo se je še najbolj obneslo ravno s Sveo, sem bila pa osebno v njihovem salonu in smo se vse zmenili in so se tudi držali tega, edino montažerja sta bila pa res šlampasta, ampak montažerje imajo vse sorte različnih, pač pogodbeno, in je samo od sreče odvisno, na koga naletiš, pa še pustila sem ju sama, ker sem morala v službo (zdaj vem, da bom naslednjič visela zraven in jim gledala pod prste). Ko sva kupovala taveliko vgradno omaro za spalnico (hoby les al neki takega), sva bila ful zadovoljna s storitvijo v smislu - je prišel šef, zmeril, smo se vse zmenili, zagarantiral je rok dobave in so res prišli v ene 2-3 tednih, kar je bilo SUPER, ampak montažerji so bili spet eni luftarji in HB je bil mož cel čas doma, drugače bi bilo vse napol - recimo tista izvlečna palica za srajce obešat, to so tako najprej namontirali, da sploh ni šlo do konca ven, pa je rekel montažer mojemu, sej če je žena dost visoka, ne bo problem . No, potem so kar lepo premontirali 10cm nižje, da je funkcionalno, kot mora bit. Halo. Drugač pa so te reklamacije ful ful ful pogoste, čist PREPOGOSTE, glede na vso konkurenco na trgu in pač pravice potrošnika, ampak a veš, meni se zdi, da folk premalo zateži, ko je kaj narobe. Jaz sem zelo netolerantna došlamparije in je.bi.vetrovskega odnosa, tako da ob kakih večjih nakupih zmer vprašam ekstra, a smo se res razumeli - se pravi jaz dobim ploščice v 6 tednih? SIGURNO?? IN ČE NE?? Da potem vsaj vem, komu težit. Prijateljica je imela ful probleme, ko sta urejala spodnjo etažo v hiši. Kuhinja (lip bled, se mi zdi) zamujala nekaj mesecev, potem so pripeljali ene napačne elemente in poškodovan pult, montažo sta čakala celo večnost, ker so bili ravno dopusti al nekaj podobnega (naročila sta po novem letu). Notranja vrata (jelovica, če se prav spomnim) so jima prišli sami zmerit, pa so vse narobe zmerili in sta tudi čakala, potem je bilo pa treba vse nazaj pošiljat in reklamirat, se je spet zavleklo .. Pa še kup stvari. Ma ne vem. Če bom kdaj dočakala svojo hišo, bom šla lepo v Ikeo in kupila za manj denarja in sama sestavila, bom vsaj vedela, na koga bit jezna, če bo vse cigu migu