Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 17:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako daleč pa ste? Koliko je bilo skupnih stroškov? Kako velika je hiša? Ste delali sami ali večinoma najemali mojstre? Vem, da sem te zaslišala ampak res hvala za odgovore.
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 17:47:16
|
|
|
|
NENAJANI
|
Midva bova tudi v začetku spomladi prenavljala hiško. Ampak najina je v katastrofalnem stanju, sedaj ne moreva živeti v njej. Je brez centralne, brez odtokov in vode. Vsepovsod pa goli cement! GROZA!!!!!!! Ko pomislim koliko me bo vse to stalo dobim kurjo kožo. Ma bova že, počasi se daleč pride. Imava srečo, da imava kje za živeti preden se hiška obnovi!!!!!
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 17:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa se splača obnavljat? Nam vem, da se ne bi. Pa smo imeli centralno noter in za silo porihtano ampak povsod plesen, lužice vode v kotih, katastrofalna razporeditev prostorov... Jaz komaj čakam, da začnemo.
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 17:54:08
|
|
|
|
sabini
|
MIDVA SVA ČISTO NA ZAČETKU. s PRVIM PAPIRJEM KI SE MU REČE VLOGA ZA IZDAJO LOKACIJSKE INFORMACIJE. bOVA PA ZIDALA NOVO HIŠO , NA NAŠI ZEMLJI KI JE ZAZIDLJIVA, DAJ NAPIŠI MALO STROŠKE KOLIKO KAJ STANE PA KAKO DOLGO STA ČAKALA PAPIRJE........
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 17:55:25
|
|
|
|
sabini
|
KAJ PA NADOMESTNA HIŠA KJJE BOSTA TAČAS KO SE BO OBNAVLJALO?
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 18:01:00
|
|
|
|
NENAJANI
|
V bistvu se nam bolj splača obnovit, kot pa to porušit in na novo zgradit! Veliko papirjev bi šlo in z njimi tudi denar! Poleg tega bomo pa večinoma stvari sami naredili, tako da se nam to res bolj splača. :zmeden2:
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 18:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta čas bova pri sosedih - pri mojih starših. V bistvu smo že kak mesec tam, ker se res nabere ene krame in zdaj nosimo ven iz hiše. Papirje sva začela rihtat januarja lansko leto. V roku cca 14 dni upava da dobiva gradbenega. Vse se nenormalno zavleče, so pa to normalni postopki, se ni pri nas nič posebej zakompliciralo. Zaenkrat sva dala 1.197.892,00 sit. Najbrž bo še kakih 150 - 200.000,00 še treba dat za papirje. Najdražji je bil načrt, ki sva ga baje še poceni dobila za 500.000,00 sit. Pa drag je komunalni prispevek. midva sva ga plačala 350.000,00 sit. Pa sva ga plačala malo, ker je nadomestna gradnja in ti odštejejo od nove kvadrature staro. pri novih hišah, ki niso nadomestne naj bi bil komunalni prispevek okoli 1 mio - 1,2 mio. Vsaj v Kranju, mislim pa, da ima vsaka občina malo drugače.
|
|
|
|
gradimo - slike, dnevnik, stroški 23.2.2005 20:59:22
|
|
|
|
b.j.n.
|
Alja, Midva sva v zakljucni fazi montazne hise, ki je bila tudi nadomestna za staro hiso moje babice. Stroske pisem, kmalu bo popis v zakljucni fazi. Ce te in druge zanima karkoli, szm vam na voljo. Moj komentar na slike vajine zelene hiske. Jaz bi jo le obnosvila in ne podirala, meni je full vsec. Najina stara hisa je bila klasicna dvonadstropna hisa, ki ni bila kaj prida za pogledat, vajina je pa tako cart, da bi jo kar gledal. pa veliko srece z novogradnjo;
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......