|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grčija z enoletnikom
3.2.2010 11:09:52   
majch
Razmišljava o prvem dopustu z otročkom. Lušta se nama Grčije. Kam? Izkušnje? Plusi, minusi? Hotel? Agencije? Za kakršnokoli informacijo bom hvaležna.

I'm back and I'm bad.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grčija z enoletnikom
3.2.2010 11:40:40   
majuška10
no tole pa tudi mene zanima :-) naš bo maja dopolnil 1 leto, konec junija pa nameravamo na počitnice... čeprav nevem, če ne bo letos hrvaška padla....

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2010 16:37:03   
silvy
Mi smo bili na Lefkasu v Studio Cosmos v Nidriju (apartmajček) preko Palme in je bilo super. Jedli smo zunaj, mleko in podobne malenkosti smo si lahko naredili v mini kuhinji.Seveda pa brez avta ne gre, če želiš hodit naokoli. Rentali smo avto in stolček (pride med 300 in 350 euri) za 5 dni.
Bili smo še z eno družino z enoletnikom. Plaže fenomenalne

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2010 16:59:50   
ajsek
Jaz na vajinem mestu ne bi šla v glavni sezoni, ker je takrat res prevroče za tako majhnega otroka. Par tednov prej ali kasneje je pa krasno in še gužve je manj.
Lefkas pri nas slovi kot nekakšna meka za družinice, ampak tudi drugi otoki so super. Lezbos, Karpatos, Krf,... V bistvu izbira otoka ni tako pomembna, kot izbira hotela. Pomagaj si s tripadvisor.com, tam ponavadi dobiš zelo realne ocene hotelov, ker jih pišejo turisti sami.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2010 8:32:09   
viv_
Malo je odvisno tudi od izbire otoka... Jonski otoki, recimo (Krf, Lefkas, Kefalonija in Zakintos) so zelo prijetni, ker stalno malo pihlja in tudi v juliju-avgustu ni neke hude vročine. Morje je pa res lepo, kristalno čisto.

Plaže so ... Hm... na pogled lepe, ampak meni mivka ni pretirano všeč. Pa še nekatere plaže so malo težje dostopne, sploh če imaš malega otroka, ker je do plaže 150 stopnic, pa včasih je huda gneča, da moraš tudi precej daleč parkirat, ampak se najde tudi lepe, dostopne plaže...

Mi smo bili na vseh teh 4 otokih z 2,5 letnico, jaz sem bila pa takrat dobrih 6 mesecev noseča. Od vseh 4 mi je bil najmanj všeč Zakintos, ker je najbolj skomercializiran, Angleška kolinija, povsem. Krf je lep, ker ima edini za ponudit še malo "zgodovine", da si greš lahko kaj ogledat. Zelo lepa sta pa tudi Lefkas in Kefalonija. Lefkas je precej zelen otok, Kefalonija je pa zanimiva, ker je dokaj "divja", po sredini kar gorata... lep otok.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2010 10:06:57   
majch
ok, super...nagibam se proti Lefkasu, zgleda prav simpatičen. To, da ne bi šli sredi sezone, pa sploh ne bo opcija, saj imam edino od srede julija do srede avgusta fraj - sucksuser posted image ampak bo že...no, če je na Lefkasu klima ugodna, potem še boljše.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2010 10:19:57   
barni
Jaz priporocam Lefkas; zelen otok, ravno prav velik za kaj videt (bolj naravo), je povezan s celino z mostom, ni dolga voznja z avionom.

Mi smo bili v Hotelu EVA BEACH in je blo res ODLICNO! Hotel nima veliko sob, je cisto na plazi, zajtrk jes na plazi, kjer imajo mizice in stole, imajo otroski stolcek, tobogan, gugalnico, na plazi je senca... REs ni da ni. Samo plaza je majhna in ni primerljiva s tistimi na zahodni strani, ki pa so na zalost bolj ali manj na soncu in na divje (ni zraven mest ali vasi).

Hotel je na zacetku mesta, ni hrupno, imas pa vse na dosegu roke. Hotel ponuja le nocitev z zajtrkom, samo lahko tudi kaj preko dneva pojes. Imas pa tudi mini kuhinjo v sobi, tako da je res super, za otorka, ker lahkonaredis rizoto, testenine, zelenjavno juho...nekaj za na hitro. PA potem proti veceru v mesto na vecerjo in je.

Mi bomo verjetno se sli, ker je blo tolk fajn, ceprav morda bi sla pogeldat se kam drugam. Smo pa sli prvi teden v septembru, pa je bilo res vroce. Je pa v sobah klima, ki je vsteta v ceno. TRgovina je cez cesto, v sklopu hotela je tudi pekarna.

Dost reklameuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2010 10:24:01   
krtkova
Zelo priporočam Lefkas, kraj Nidri. Eva beach hotel je super za družinice (mi smo imeli le zajtrk tam). Samo previdno zvečer po glavni cesti, nima pločnika. A grki vozijo dobro (čeprav to ne zgleda na prvi pogled - po letih izkušenj pa jih imam za ene boljših voznikov!).

Kefalonija - otok sanj, a večina slovenskih agencij ponuja hotele, ki so dokaj oddaljeni od krajev dogajanj, plaža pa mivka. Kamnčki so dostopni z avtom.

Zelo zelo zelo pa svetujem kraj Parga, je na celini, nekje nasproi Krfa!!! Imajo veliko ponudbo hotelov, apartmajev ob morju. Mesto pa nekaj najbolj romantičnega na svetu!!!

Če katera potrebuje več info za Ionske otoke ali Peloponez - sem dala večkrat čez, pa mogoče lahko kaj malega pomagam. Piši na zs.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Lahko nosečnica smuča?
Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?