|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grčija
21.7.2006 11:55:54   
Anonimen
a je katera bila na krfu in kakšni so občutki, kako je tam, hrana, plaže, čistoča, cece,....

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grčija
21.7.2006 11:56:24   
Anonimen
cene sem hotla napisat.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 11:58:24   
viv_
Ti povem 19.8., ko pridem nazaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 12:13:45   
Anonimen
ej hvala, kaj pa če bi jaz tebi kaj povedala, ko pridem nazaj 7/8?user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 12:21:28   
Barbs
Jaz sem bila. Hrana in pijača - lahko izbiraš, od tradicionalnih grških jedi, do povsem običajnih (šnicli, pomfri) ,
cene so približno take kot pri nas, razen seveda, če si ne boš zaželela kakšnih restavracij alla carte... drugače so pa fast food obrati, pa trgovinic je tudi ogromno, kjer si sam lahko kupiš hrano po želji... Čistoča...to je relativno, so sicer drugačni standardi kot pri nas, ni pa nič posebnega oz. se ti ni treba bat, da bi kaj fasali... plaže so odvisne od lokacije tvoje nastanitve - nekatere so čisto ob cestah, druge so spet umaknjene - imaš pa vedno možnost rentanja avta in si greš poiskat svojo plažo..Krf je znan po kar nekaj čudovitih plažah, vendar so zadnje čase turisti opravili svoje - masovni turizem pač na takih mestih ne prinese s sabo ravno najboljšega.... ob hotelih so ponavadi vsaj majhni bazenčki - če imaš slučajno majhnega otroka....

Brezveze nakladat - mislim, da se boš imela lepouser posted image  sami poskrbite za to - kjerkoli imaš lahko najlepši dopust... Če pa v Grčiji še nisi bila, potem bo pa itak zakon - njihov način življenja, mentaliteta....te prevzame v vsakem primeru...

Naslednje leto pa morda izberi Zakintos, pa Karpatos je čudovit...načeloma vsi manjši otoki, ki jih masovni turizem še ni povsem okupiral....user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 12:37:27   
Moica
Hrana: ODLIČNA! Priporočam obisk majhne družinske taverne na obrobju centra, ki jo fura 5 sester in mislim, da se ji tudi reče "Five sisters".. odlična in za grške razmere poceni hrana! Jaz tam živim od gyros pit, souvlakijev, grških solat in tzatzikija ... pa zelo dobre sirove in špinačne pite imajo (podobno bureku). Pa zelo dobre jogurte imajo ... pa še bi lahko naštevala .... Pijača: meni osebno imajo najboljše pivo na svetu: Mythos! Pa odlične naravne sokove imajo.

Cene: DRAGO! Če se le da, se izogibajte majhnih trgovinic v turističnih naseljih. Mi nakupujemo v supermarketih AB (Grki pravijo Vasilopolus) in Champion (Marinopolus) in Lidl.

Plaže: FANTASTIČNE! Mi hodimo na naslednje plaže: Dassia (majhni kamenčki, veliko otrok, v vodi mivka), Sidari (mivka, zelo nizka in topla voda, primerno za otročke), Barbati (malo večji okrogli kamenčki, fantastično morje, malo manj obljudena), Glifada (dooooolga peščena plaža) ... Zvečer je pa skoraj nujno it v center in se sprehajat po uličicah in uživat v grškem utripu ...

Čistoča: OK!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 12:39:50   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ej hvala, kaj pa če bi jaz tebi kaj povedala, ko pridem nazaj 7/8?user posted image

šibamo že v soboto, najprej na Krf, potem pa naprej po otokih ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?