|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gosta hrana
19.11.2004 13:10:21   
saba01
Verjetno si mislite,pa ne že spet ista tema,ker vem ,da ste že veliko pisale na to temo.Pa vseeno vas bom prosila za nasvete.Staša bo v torek stara 3 mesece,pa me zanima kdaj in kako ste ve začele uvajati gosto hrano?Ali ste se držale litariture?
Prosim za pomoč:zmeden:
Hvala že vnaprej
lp,Sabina:rozica::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   gosta hrana
19.11.2004 13:15:28   
Nogavička
Jaz sem začela, ko je bila Hana stara 4 mesece. Pomagam si s knjigo Paparica za male papavčke.

L.p.

Tea

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   gosta hrana
19.11.2004 13:18:12   
Anonimen
Jaz sem začela 1 teden pred dopolnjenim 4 mesecem. Najprej samo sokec korenčka...eno žličko, drugi dan malo več.... Na gosto hrano oz. kašico sem prešla po enem tednu.

Sem pa do takrat polno dojila. Se mi je zdelo, da :duda: kar rabi malo več, zato sem takrat začela. Je bil pa nad vsemi okusi zelo navdušen in je še sedaj.

Dobila boš veliko različnih odgovorov. eni pravijo ne pred 6 mesecem, drugi pravijo po dopolnjenem 4 mesecu... Naredi tako, kot sama misliš, da je prav. Se mi pa zdi, da je pri 3 mesecih še malo prezgodaj.:ups:

(odgovor članu saba01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   gosta hrana
19.11.2004 13:21:18   
Blink1
Glede na to da se moja Neja ne doji več, bom začela z gosto hrano pri 4 mesecih. Najprej sokec potem pa kašice...sadje pa zelenjava...in tako naprej. me je ful strah kako bo...ampak bo že...dan za dnem

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   gosta hrana
19.11.2004 13:22:09   
saba01
Vem ,da je še prezgodaj ampak se mi zdi,da se sploh ne nasiti.:zmeden:
Zdaj mi popije na vsake 3 ure 160 milumila.A bi mogoče mogla zamenjati hrano:zmeden:
Sabina

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gosta hrana
19.11.2004 13:22:47   
lan
Jaz sem mu začela uvajati hrano pri njegovih 5 in pol mesecih.Najprej smo poskusili korenčka,banano,jabolko.Počasi,vsak dan nekaj po par žličk.
Potem sem mu pri 6 mesecih ponudila kuhan krompir,nato še korenček,bučko,por,kolerabico.No,okoli 7 meseca je že jedel zelenjavne,goveje juhice,ki jih je oboževal.
Z mesom sem tudi začela pri 7 mesecih,samo mu ni bil najbolj všeč,tako da smo malo počakali in nato spet probali.Pri 8 mesecih je začel jesti piščančka,ki ga še danes obožuje.Aja,jajček sem mu tudi začela dajati tam nekje pri 8 mesecih,trdo kuhan rumenjak seveda.
Zdaj jemo brez problemov vse!
Jaz nisem brala nobene posebne knjige o tem kdaj,kaj in kako uvajati hrano.Držala sem se napotkov,ki sta mi jih je dali patronažna in pediatrinja.:sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gosta hrana
19.11.2004 13:24:51   
Blink1
Ja, Neja je stara 3,5 meseca in popije na 3,5 do 4 ure 160 ml. nekje sem prebrala, da naj bi začeli dodajat ko opaziš, da z mlekom ne dobi dovolj...

Ne vem...za vsak slučaj pokliči pediatra in vprašaj. meni so babice in kolegice rekle, da lahko že začnem, ker je Neja dovolj stara.Nisem še opazila, da bi imela mleko premalo, zato bom počakala.

Lp
Nina:sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   gosta hrana
19.11.2004 13:26:16   
Blink1
aja...jeva hrano Hipp1. Pa pediatri priporočajo da dojeni dojenčki začnejo z gosto hrano pri 6 mesecih. nedojeni pa prej.

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   gosta hrana
19.11.2004 13:29:42   
Anonimen
Prvi mesec sem se držala literature, potem se je pa počasi začelo veseljo, ko ni hotela več jesti tistega, kar je bilo zanjo propravljeno ampak tistio kar smo jedli mi. Seveda ji vseeno nisem takoj dala vsega, ampak smo pa kar hitro prešli na skoraj vso hrano. Dalj časa smo se izogibali le suhim salamam, jagodičevju, surovim hruškam in agrumom. Pri šestih mesecih se je "mastila" s pasuljom pa ni bilo nobenih težav. Gosto hrano smo pa začeli uvajat po 4. mesecu.

(odgovor članu saba01)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   gosta hrana
19.11.2004 13:54:09   
kimi
jaz sem začela od 4 meseca naprej

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?