|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 20:29:00   
BONI*
Punce, imam eno težavo. Nekaj se mi je zgodilo, pa ne vem kaj.
Naj začnem na začetku. Včeraj zvečer sem si po naročilu G vstavila prvo Canesten vaginaleto, ker imam že nekaj časa rumenkast izcedek in me občasno srbi splovilo. Mislim, da mi jih je dala boj v preventivo, če bi slučajno bile glivice. Danes pa se že cel dan ubadam z močno povečano količino prav tako gostega rumenega izcedka. Dopoldan ga je bilo prav enormno veliko in je bil pomešan z napol raztopljeno vaginaleto. Vložke sem menjala na 1/2 ure, ker so bili res totalno zapacani. Popoldan se je količina izcedka nekoliko zmanjšala.
Kar pa me sedaj skrbi, pa je to, da sem pri zadnjem obisku WCja opazila, da je izcedek nekoliko krvavkast (na vložku in na WC papirju). Kaj bi to lahko bilo? Zakaj?
Že dopoldan sem zaradi povečanega izcedka klicala G, pa je bila v orduinaciji samo sestra, ker je G že odšla. Kaj dosti mi ni znala pomagati. Rekla mi je, da naj tadruge vaginalete danes zvečer ne vzamem in če jutri ne bo bolje, naj spet pokličem. Takrat izcedek še ni bil krvavkast.
Naj pa povem še to, da me je danes čez dan že parkrat špiknilo v nožnici oz. kolikor poznam anatomijo bolj v materničnem vratu.

Ali je imela katera podobne težave po Canesten vaginaleti, ali je morda to kaj drugega? Valda ni to že kakšen čep? sicer sem v 34 tednu in me res lahko že kaj preseneti.
Sedaj se začenjam spraševati, ali sploh vem, kako naj bi čep zgledal.

Prosim za pomoč!

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 1
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 20:46:14   
nita
Bi rada pomagala, sem iskala po literaturi kaj uporabnega, pa nisem našla, takšnih iskušenj pa nimam.
Srčno upam, da se bo vse uredilo!!!

LP, Anita

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 22:21:21   
Pikapolonica
BONI!

Zdaj je pa še mene zaskrbelo. Tudi sama ne vem, kaj bi to lahko bilo, mislim pa, da je najboljše, da greš jutri kar k G. Če ne svoji, pa h kateremu drugemu zdravniku. Je boljše da greš tja, pa nič ni, kot pa da ne greš.

Obljubi, da greš!

Mislim nate in tvojo pikico!

Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 22:26:02   
Annny
BONI, prebrala sem, da se čep sluzi lahko brez škode za otročka ali mamico izloči do 6 tednov pred PDP.
Vseeno pa pojdi jutri h G in bosta skupaj videla, kaj je.
Vaginalete pa ne vzemi.
Naj te ne bo strah, vse bo OK:rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 22:27:01   
BONI*
Hvala za skrb! Saj res ne vem, kaj je to bilo, ampak od takrat sem bila že vsaj 3x na WCju, pa o krvavkastem izcedku ni več sledu. Vsekakor bom jutri zjutraj poklicala svojo G in ji povedala o tem, potem pa bom videla kako naprej.
Potolažena sem v toliko, da ni več sledi o kakšni krvavitvi, če pa je bil slučajno res čep, potem pa bog pomagaj, bomo pač kmalu rodili, čeprav prezgodaj.

Se beremo!

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 23:05:10   
Annny
Boni, ni nujno, da boš rodila prezgodaj, če se čep izloči prej..Meni se je izločal zelo dolgo časa po malo...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 23:17:57   
Anitka
Hoj BONI!

Jutri kar lepo pojdi h G ali pa jo pokliči in :miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse O.K. Če boš pa že rodila pa ti želim lep porod in zdravega otročka!

Anitka:metulj:

P.S. Hvala, da si se oglasila preko osebnih sporočil. V prihodnjih dneh se ti kaj oglasim.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   gost krvavkast izcedek
29.10.2004 5:53:23   
BONI*
Anny, kako pa je to zgledalo, ko si rekla, da se ti je izločal dalj časa po malem? Kako si pa vedela da je to čep? Jaz si to prefdstavljam kot nekaj sluzastega, nekakšno homogeno maso, prepredeno z krvavimi nitkami:zmeden:

Spet sem zelo slabo spala:( in sedaj že kolovratim okoli. Malo prej sem bila na WCju in je vse OK.:) Upam, da tako tudi ostane!

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   gost krvavkast izcedek
29.10.2004 7:49:38   
Suzi*
Olja!

Samo za informacijo o vaginaletah. Jaz sem jih imela enkrat preden sem zanosila, pa se mi je isto dogajalo. V teh dneh, ko sem jih uporabljala, je bil izcedek povečan in pomešan z vaginaleto. Moje mnenje je, da na tak način pač delujejo, saj se mora zadeva nekam "izpraznit" oz. "sčistit". Ko sem pred dvema mesecema uporabljale ene druge take bolj žele vaginalete, se mi je vsako jutro dobesedno vlilo ven, vaginaleta in seveda tist izcedek.

Po moje ni nič narobe, vseeno pa držim pesti zate in za :duda:.

Lepo se imej!

lp, Suzi 22t

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   gost krvavkast izcedek
29.10.2004 9:31:44   
BONI*
Sem klicala svojo G in ji povedala za svoje teževe. Glede povečanega izcetka mi je bilo že včeraj potem jasno, da je to očitno normalno po vaginaleti (samo si res nisem mislila, da ga je lahko TOLIKO), skrbel me je tisti krvav izcedek zvečer. Pa je rekla, da ni nič narobe, da mi je najbrž kakšna žilca počla in se malo zakrvavela. Vglavnem, krvavim itak ne več, izcedek se je tudi umiril in je celo manj rumen (ali pa si samo domišljam), čep pa se mi najbrž tudi ni odluščil, ker mora biti po mojem bolj sluzast ni nasploh malo drugače izgledati kot izcedek:zmeden:
Za enkrat ne grem nikamor, razen do svoje osebne zdravnice še po ta zaden bolniški list, 19.11. pa že nastopim porodniško.
Če pa se mi bo to še enkrat ponovilo, potem pa bom šla kar direkt v porodnišnico.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?