sanja nk.
|
no khm 12 in 14 letnik, vsak pospravi svojo sobo, vsaj enkrat na teden, nočem da je v piko, samo mora biti vsaj tako, da pridem mirno čez celo sobo in se ne ubijem .. potem posesata vsak pol hiše,.. enkrat na teden, nosita smeti, vsakič eden, ker morem biti res pazljiva , ker se takoj začne "NE ZDAJ JE ON NA VRSTI"...vsak teden pokosita travo, uredita malo žive meje, ki jo imamo, pometata, občasno tudi šlauf vzameta v roke.... enkrat na 10 dni nekje opereta vse avtomobile, poleti je to zelo zabavno drugače pa pomagata pri vseh opravilih, barvanje,...vsa dela ki jih dela očka, čistenje bazena, pajčevine na hiši.. leta , hmmm no že od majhnega, seveda letom primerno sta pomagala, sem jima kupila kombinezone za delo...pa so vsi trije nekaj šraufali, zabijali.gradili aja pa mlajšega občasno zanima tudi kuhinja , kar me preseneča, sam mi pomaga tudi peči, piškote, torte...samo pst , ne smejo drugi za to vedeti... za kazen pa uporabljam, "čistenje wc-jev po hiši" in praznenje vseh kokšev z umazanim perilom in zlaganje v pralni stroj ...temu pravimo kazenska žehta
|