Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gospodinjski strojček bi rada vrnila trgovini... 24.5.2007 8:12:42
|
|
|
|
Jutra
|
Včeraj sem kupila v Big Bangu sokovnik. Krasen, sploh in oh. Ko pa smo ga doma sestavili, pa smo ugotovili, da nam prostor na pultu ne omogoča uporabe, ker je potrebno veliko več višine (kot sem predvidela). Sadje, ki ga daš v posodico na vrhu, moraš potiskati z visoko "potiskovalko" - no, to slednje mi predstavlja problem pri uporabi. V glavnem: rada bi ga vrnila trgovini, pa ne vem kakšne imam pri tem možnosti, ker ne gre za reklemacijo Pri reklamaciji je rok 8 dni za vrniti artikel, za kar ti morajo vrniti denar ali ti napišejo dobropis. Kako pa je v takšnem primeru Kdo se spozna na te zadeve? Dajte mi prosim čimprej svetovat, da še danes uredim to zadevo.
|
|
RE: gospodinjski strojček bi rada vrnila trgo... 24.5.2007 8:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ga odnesla nazaj, pojasnila, da mi ne odgovarja... Mislim, da ni veliko možnosti, da ti vrnejo denar... boš morala kupit kaj drugega, no mogoče se pa motim! Samo ne kompliciraj, vzemi račun in nazaj! Bodo zamenjali, 100%!
|
|
|
|
RE: gospodinjski strojček bi rada vrnila trgo... 24.5.2007 9:57:38
|
|
|
|
darja75
|
v vsaki trgovini lahko izdelek vrneš v 15 dneh od nakupa brez da bi morala to kaj obrazložiti. tako da, hitro vrni.
|
|
RE: gospodinjski strojček bi rada vrnila trgo... 24.5.2007 10:23:51
|
|
|
|
Jutra
|
Darja75, ali si ti to zihr?? Na podlagi česa se to lahko uveljavlja? Ker sem na hitro preletela Zakon o varstvu potrošnikov, pa nisem tega zasledila (ali pa sem spregledala).
|
| Stran: [1] |
Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopustemaca83 RRSte izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?na daljsi dopust gremo raje poleti (
43%)
na daljsi dopust gremo raje pozimi (
0%)
ne planiramo, ker je maja se premraz (
2%)
maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (
30%)
kaj je to dopust? (
20%)
imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (
6%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!