|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gospodinjski strojček bi rada vrnila trgovini...
24.5.2007 8:12:42   
Jutra
Včeraj sem kupila v Big Bangu sokovnik. Krasen, sploh in oh. Ko pa smo ga doma sestavili, pa smo ugotovili, da nam prostor na pultu ne omogoča uporabe, ker je potrebno veliko več višine (kot sem predvidela). Sadje, ki ga daš v posodico na vrhu, moraš potiskati z visoko "potiskovalko" - no, to slednje mi predstavlja problem pri uporabi.

V glavnem: rada bi ga vrnila trgovini, pa ne vem kakšne imam pri tem možnosti, ker ne gre za reklemacijouser posted image  Pri reklamaciji je rok 8 dni za vrniti artikel, za kar ti morajo vrniti denar ali ti napišejo dobropis. Kako pa je v takšnem primeruuser posted image

Kdo se spozna na te zadeve? Dajte mi prosim čimprej svetovat, da še danes uredim to zadevo.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gospodinjski strojček bi rada vrnila trgo...
24.5.2007 8:26:23   
Anonimen
Jaz bi ga odnesla nazaj, pojasnila, da mi ne odgovarja...
Mislim, da ni veliko možnosti, da ti vrnejo denar... boš morala kupit kaj drugega, no mogoče se pa motim!

Samo ne kompliciraj, vzemi račun in nazaj! Bodo zamenjali, 100%!

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2007 9:57:38   
darja75
v vsaki trgovini lahko izdelek vrneš v 15 dneh od nakupa brez da bi morala to kaj obrazložiti. tako da, hitro vrni.

kar osem nas je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2007 10:23:51   
Jutra
Darja75, ali si ti to zihr??
Na podlagi česa se to lahko uveljavlja? Ker sem na hitro preletela Zakon o varstvu potrošnikov, pa nisem tega zasledila (ali pa sem spregledala).

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2007 8:25:01   
Jutra
Darja75, to o čemer si pisala, velja za naročanje blaga na daljavouser posted image
Drugače pa sem včeraj zadevo uredila. V Big Bangu so bili zelo prijazni. Strojček sem lahko vrnila, v njegovi protovrednosti pa sem prejela bone, ki se jih lahko porabi v enem letu.
Drugič moram bolj pazit, ko kaj kupujemuser posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopuste
maca83 RR

Ste izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?

na daljsi dopust gremo raje poleti (43%)

na daljsi dopust gremo raje pozimi (0%)

ne planiramo, ker je maja se premraz (2%)

maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (30%)

kaj je to dopust? (20%)

imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (6%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!