Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gospodinjski likalni stroj-preša 18.4.2006 14:26:12
|
|
|
|
Adelina
|
Ob prebiranju spodnje teme sem se spomnila, da že dlje časa mislim vprašati o tem. A ima katera ta stroj? Saj ne vem če sem prav napisala, mislim tisto, ki je likalna deska in likalnik v enem-daš gor tkanino in nato stisneš z drugo ploščo (od Elne ali Singerja). Morala bi namreč nujno zamenjati likalno desko, ki je že vsa boga in majava, pa tudi likalnik je bolj žalost. Malo boljši komplet likalnika in likalne deske pa pride že skoraj toliko kot ta stroj (vsaj od Elne, od Singerja je drag ko ). A torej ima katera to varianto in kako se obnese, ko se navadiš. Je res tako fajn, kot Elna reklamira (lažje likanje, krajši čas likanja...), ali je še vedno likalnik boljši. Hvala za informacije.
|
|
|
|
RE: gospodinjski likalni stroj-preša 18.4.2006 19:36:19
|
|
|
|
kapesanta
|
jst sm jih tud gledala - sam si ne znam predstavljat kako z njim rešiš gube na srajcah in na rokavih - a kr vse skup zalikaš?
|
|
RE: gospodinjski likalni stroj-preša 18.4.2006 20:18:29
|
|
|
|
lelaval
|
Preša je fajn, če likaš le ravne površine (sarvete, posteljnino), pri srajcah pa boš potrebovala navadni likalnik. Poleg tega je ta stroj bolj za šivilje - ko trdila lepijo na blago - da naenkrat zalepijo. Jaz bi ti bolj priporočala likalnik s kotličkom - ki ima velik kotliček posebej. Je zakon. Desko pa lahko kupiš cenejšo, a glej, da ne bo lesena (iverica - ker razpade ob taki količini pare), pač pa kovinska - z ogromno luknjami.
|
|
RE: gospodinjski likalni stroj-preša 8.9.2007 13:26:11
|
|
|
|
MAJDA22
|
Moja kolegica ima to prešo za likanje. Je ful draga, ampak tega denarja NI vredna. Za ta denar dobiš skoraj dva likalnika z likano desko skupaj. MOj odgovor je : NE priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?