ninabr
|
Midva imava tudi vse od Gorenja, razen pralnega stroja. Z aparati sva zadovoljna (pečica mi je super), razen s sesalcem. Je obupno glasen. Imava pa tudi njihovo kuhinjo. Tu pa je katastrofa. Saj design je lep, vsi pohvalijo kuhinjo, ko jo vidijo, ampak material je pa obupen. Gor se pozna vse. Jaz pravim, da je to kuhinja za gledat, ne pa za uporabljat. Zanima pa me, če je še kdo imel težave s kuhinjo, ki so jo naročili v njihovem salonu na Brnčičevi? Pri nama je bilo takole: - konec maja sva prišla v salon in izbrala kuhinjo, zmontirana je pa bila v sredini oktobra; Pri nama so se zmotili v merah. Pri načrtu, ko smo sestavljali elemente je zamenjala dolžino in širino. To pa sva ugotovila, ko sva že imela doma celo kuhinjo in smo želeli narediti še nekaj vtičnic. Mene je skoraj kap. Greva takoj v njihov salon in začnejo nekaj mutiti, da pa bi mogoče to pa to, samo da ne bi bilo potrebno popravljati pultov. Smo še enkrat pogledali mere, pa bi se nekako lahko izšlo na centimetre. Imela pa sem občutek, da tudi tokrat ne o ok. Pride monter začne postavljat elemente pa pravi, da pa to ne bo šlo, ker bo potrebno vodo prestavit. Midva spet v njihov salon, pa so se strinjali, da pa tokrat le odpeljejo pulte. Še enkrat čez vse mere. Vse 10x preverimo. Dobiva pulte, mene skoraj kap. Predolg za 3 cm in še narobe odrezan. Še enkrat reklamacija. Se zmenimo, da bodo zrihtali, kar pri podizvajalcu, ki jim montira kuhinje, ki ima tudi svojo delavnico. Ok, pulti so ok. Začnejo montirat. 3 fronte poškodovane v originalni embalaži!? Ena stranica pri omari zvita, ................Pa še monter je poškodoval 3/4 fron, ko je nanje kljukice šravfal......
|