|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gnili zobki
2.1.2007 11:07:55   
lojzika
No me zanima, a ima kateri otrok od vas gnile zobke mislim spredaj. Od česa je to, po vašem mišljenju od sladkarij in od neumivanja od sirupov? Me včasih ima da bi kakšno mamico vprašala, če jim niso umivali zobkov da imajo črvive. Mene je osebno kar malo strah če bo imel naš tudi črvive. Umivamo mu jih redno, ponoči pije vodo ali nesladkan čaj za enkrat se mi zdi da smo kar dosledni glede tega ampak vseeno ali se lahko zgodi da bi imel gnile  kljub temu.

Kje mislite da je napaka. Zanimam se zato, da ne bi storila enake napake, kajti pri sorodnikih imajo otroci kar veliko črvivih zob vem pa ne koliko posvečajo ustni higieni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gnili zobki
2.1.2007 11:20:45   
jooly
Prav gotovo je dost odvisno od osebne higiene. Je pa res, da poznam konkreten primer pri kolegici, ki ima punčko in fantka - oba sta imela enako higieno, oba sta pojedla ogromno sladkarij, ima pa punčka, ki je zdaj že v šoli, popolnoma gnile in črne zobke, sinko pa kot bi imel umetne in porcelanaste!!!
Zgleda, da je nekaj tud v genih, vplivamo pa lahko samo na higieno, na gene pač ne.
Mojemu jaz še vedno pomagam, čeprav je star 4 leta in pol. Mislila sem namreč, da "zdaj pa že zna", ko sva šla pa naslednjič na pregled, je pa rekla, da ne ve, zakaj ima kar naenkrat več oblog, kot prej. Men pa "klik" in spet mami puca zobke.

Zato kar veselo umivanje!user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2007 12:11:39   
total
To je v genih,vsaj jaz tako mislim.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2007 12:51:27   
al1*
Nekaj je zagotovo v genih, nekaj pa dodajo tudi drugi faktorji: prehrana, higiena, antibiotiki oziroma zdravila...
Moj sin (4,5 let) ima precej slabe zobe. Ampak z higieno in rednimi premazi pri zobozdravniku smo zaenkrat še brez luknjic. Hči pa ima pri skoraj osmih letih krasne zobe, tudi vsi mlečni so brez ene pikice.

Glede pomoči staršev pa zobozdravniki priporočajo kontrolo staršev pri umivanju do desetega leta.

lp

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2007 15:50:42   
tulip
Geni dajo dobro zasnovo, ki jo plemeniti dobra higiena.user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?