|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glukoza kot infuzija
18.12.2010 0:19:40   
rokii
Pozdrav,
včeri sem se zelo slabo počutila oz. je bilo tako. Za zajterk sem pojedla dva kruha z marmelado in margarino, kot vsak dan sem popila kozarec vročega kakava in ni sem občutila tistega kot vsaki dan ; postalo mi zelo slabo za bruhat ,to se je vleko skozi cel dan. Nič ni pomagalo ne voda ne hrana. cel dan sem preživela tako da ni sem ničesar jedla. Ob 16 uri sem šla k osebni zdravnici, katera je rekla da mi nič ne more pomagati, da otrok pritiska na želodec, edino kar mi je rekla da mi bo dala infuzijo glukozi, ker nisem nič jedla da ne bom dehidrirala. sestra mi je potem preko igle dala infuzijo glukoze katera pa je zelo malo stekla, zaradi dobrega počutja me je poslala v domačo oskrbo. zvečer sem vse zbruhala in počutje se mi je spremenilo želodec me ni več bolel.

Zanima me če katera ve kako in kaj je z to glukozo in če je imela katera iste težave???

Če se ne motim je glukoza sladka voda in otroku nič ne škodi, vseeno pa me skrbi.

Hvalauser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glukoza kot infuzija
18.12.2010 9:31:57   
country
Glukozo dajo že dojenčkom v bolnici v žilo, ko morajo biti tešči recimo. To je hrana, ki je primerna za v žilo in ni nevarna. Tako kot si napisala - sladka voda.

(odgovor članu rokii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2010 10:52:33   
zaspancek1
Kaj pa misliš, da bi bilo lahko narobe user posted image Pa saj je to samo cuker in voda, ki ga otrok mimogrede tudi potrebuje, nooo!...
Bodi vesela, da so ti jo kar tam dali. Jaz sem vedno morala iti na urgenco in potem na ginekološko za par dni, čeprav sem predlagala, da bi pač tedensko hodila v ambulanto na eno dozo (sem imela celo nosečnost hude probleme s slabostjo, bruhanjem in posledično dehidracijo).
Ravno dehidracija je nevarna za otroka (in seveda tebe), zato ti svetujem, da greš vsakič, ko se boš tako slabo počutila, na eno dozo!

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2010 11:42:39   
rokii
ta nosečnost me je zelo izčrpala, da nimam želje niti pit kaj šele jesti. še 7 tednov in bom končno vidla našo punco, katera tako veselo brca. bratec jo tudi že z veseljem pričakuje.

res sem imela v tej nosečnosti vse od prometne in do gospoda ki se je zaletel v mene na prehodu za pešce- peš.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!