Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy no, sem glih miselna vprasat kako veste, da so glivice, pa je šnucika dala odgovor, da so izpuscajcki in izcedek. ker moja ima pa ta zunanje sramne ustnice res velike in kot bi bile mal natecene. tko, kar mal ven strlijo. moram pa priznati, da ne vem ali tako more bit, ker se je malce poredila in je povsod malce bolj okrogla. no, ocitno glivice niso, ker izpuscajckov ni nobenih. imam obcutek, da jo mal srbi ali pece, je stara 15m, pa ne zna tocno povedat. razume kaj pomeni boleti in ce vprasam ali te boli rece ne. veckrat si tudi cez plenicko praska luliko, ko je pa brez pa kar vlece sramna usta narazen. a je to normalni razvoj??? takrat sicer ne jokca, samo res si prste noter tisci. bi pa rada ugotovila, ker vcasih malo jokca in ko jo drzim v narocju noge skupej tisci, kot, bi jo roka vmes motila, kot, da bi jo malo peklo/bolelo/motilo? ze od novorojencka jo umivam samo z vodo, nic z robcki; do sedaj je 2x imela daktarin gel, ker so bile neke glivice, samo se je pozdravilo cez noc, ker je penaten krema res fajn. bi pa vprasala se to, je nagnjenost k vnetjim in glivicno obolenje lahko malce dedovano? ker jaz imam to non stop, med nosecnostjo pa sploh. Jih imas ti? Mozno da si jo okuzila. To gre hitro. Namazi z Canestenom!!!! Nima kaj bit.