|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice po trebuhu
6.2.2008 17:04:06   
lelčy
lep pozdrav
pred 2 mesecama je naša 2,5 letna hčera dobila na rami en okrogel flek. šli smo k nadomestni zdravnici-ker našega pediatra ni bilo-in nam je rekla da to gre za mačjo bolezen in nam predpisala kremo lamisil.14 dni kasneje pa se ji je to razširilo po celem trebuščku in smo šli nazaj k zdravniku(našemu pedijatru) ki pa je rekel da to ne gre za mačjo bolezen in nam vseeno predpisal še eno kremo lamisil.on trdi da so to nekakšne glivice ki jih je staknila ko je bila v stiku z zemljo ali blatom. zanima me če je katera imela podoben primer in kako dolgo je potrebno da madeži popolnoma izginejo???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glivice po trebuhu
6.2.2008 19:53:09   
Seven*
A si jo v zadnjem času pogosto kopala in z milom umivala? Za nekaj časa prenehaj, ker na ta način spiraš vso floro, ki je drugače za zaščito kože. Ne umivaj je po telesu, sploh tam kjer ima fleke. Glivice ljubijo vlago in razdraženo kožo.

Gospa sem.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 21:16:04   
lelčy
najprej hvala za odgovor.
tuširam jo drugače vsak drugi dan in za vsako uporabljam drugo brisačo ker me je strah da bi drugače lahko prenesla glivice še po ostalem telesu.no srčno upam da bodo fleki kmalu izginili in bo spet zdravauser posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 12:42:38   
aezzy
zivjo, res pomaga kar je rekla SevenRR, ker ce redno umivas telo z geli za tusiranje (tudi odrasli) in raznimi preparati das dol vse kar naredi koza za svojo zascito. jaz tamalo sicer tusiram vsak dan, ampak jo umijem z gelom vsak drugi dan. kopel pa 1x na teden. pence in mehurcki so ze zabavni ampak za kozo je pa to zelo slabo, tudi, ce imas ne vem kaksno firmo.
vem, mogoce bos mislila, da je potem telo se vedno umazano ampak ni, sama sem tudi imela pomisleke. sedaj pa tudi sebe ne umivam vec vsak dan z geli, samo z vodo in se mi je popravila koza.
tudi flekci bojo izginili.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 16:47:46   
karmy
jaz pa menim pa pretiravaš z kopeljo... vsak drugi dan je za otrokovo kožo krepko preveč ...ker otrokov ph je bolj občutljiv kot tvoj, če jo že moreš kopat, jo z vodo

< Sporočilo je popravil karmy -- 7.2.2008 16:50:05 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2008 22:33:59   
aezzy
kopel, s tem mislim prov banjo polno vode in mehurcke, imava 1x na teden. vsak drugi dan jo, ko jo tusiram, umijem se z gelom za tusiranje in to zelo zelo malo kolicino, ne, da je polna pene, za grah veliko kapljo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?