|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice?
30.12.2004 12:00:03   
pika78
Prejšnji teden se mi je zdelo, da imam vnetje (torej glivice), ker sem imela veliko belo-rumenega izcedka, kar sem omenila G na pregledu. Pa mi je pogledal s tisto napravo v nožnico in rekel, da niso glivice, ampak povečan izcedek.
Včeraj sem pa spet imela še več izcedka:(, tudi na sramnih ustnicah (že skoraj tako kot "sirček", vse belo), pa peče me in malo boli, tako da so to pomojem glivice. Kaj menite? Naj povem še to, da sem prejšnjih 10 dni jemala antibiotik (zaradi vnetja mehurja) in po njem se menda glivice še raje pojavijo.
Kaj svetujete? Kupila sem si svečke Na-tetraboratis in si jih bom vstavila, rada bi pa še kakšno kremo za namazat po površini, da malo "pohladim" ta pekoč občutek (zaenkrat sem se kar s Canestenom namazala). Baje pomaga tudi razredčen jabolčni kis in LCA jogurt. Kaj torej ve predlagate oz. vam je pomagalo?
Hvala za odgovor in lep dan, Pika (17t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   glivice?
30.12.2004 13:20:23   
Petra P.
Meni je G rekla, da imajo to številne nosečnice, tudi tiste, ki vnetja niso imele nikoli prej. (Je pa res tudi, da po antibiotiku raje nastanejo, ker se poruši naravna kislost.) Meni je G predpisala Canesten svečke, ker baje, če je hudo drugo ne pomaga prav veliko. Svetujem, da se vrni h G, naj ti jih kar napiše, so bolj učinkovite od kreme.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   glivice?
30.12.2004 13:59:38   
anne
Pozdravljena Pika78!

Po mojem imaš tudi glivice. Meni je do sedaj še vedno pomagal Canesten vaginalete + krema. Sem pa na forumu že zasledila, da bi naj baje pomagalo tudi, da namočiš tampon v LCA jogurt in si ga vstaviš. Prelistaj malo forum, ko dr.Pušenjak odgovarja na takšna vprašanja. Kis pa nikar ne uporabljaj, ker pri tej obliki glivic povzroči njihovo razmnožitev. Kis ni priporočljiv za vsa glivična vnetja.

Najboljše pa bo, da kar pokličeš g. in mu poveš kako in kaj.

So pa te glivice res nadležna stvar!!!! :hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   glivice?
30.12.2004 16:17:39   
SU
Ja, tudi jaz se strinjam z mojima predhodnicama... Ravno včeraj sem porabila zadnjo svečko Canesten in danes se bom zadnjič namazala s kremo Canesten! Ti pa kar nazaj h G, ker to dvoje res pomaga! Pa še prijetno ni, če se ti ta nadlog vleče in vleče in vleče in..... :hudicek: LP, Saša (25,4/7)

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   glivice?
30.12.2004 21:23:09   
lidia
Živjo,

če ti nič ne pomaga, vztrajaj, da naj ti vzamejo vzorec iz nožnice in dajo testirat v laboratorij.
Jaz sem namreč brezuspešno zdravila glivično vnetje s Canestenom in še enimi drugimi tabletkami, no s testi pa se je izkazalo, da imam v nožnici bakterijo streptokok. Občutek in simptomi pa so enaki kot pri vnetju. Tako da tudi to je za preverit.

LP,Lidija

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   glivice?
31.12.2004 8:03:48   
pika78
Hvala vsem za odgovore!
Včeraj sem si vstavila svečko natrijevega tetraboratisa in mislim, da je kar pomagalo (vsaj srbi in peče ne več). Vem pa, da so te glivice precej trdožive (že pred nosečnostjo sem jih imela kar nekajkrat), tako da bom šla drug teden nazaj do G po Canesten svečke.
Lidia, kakšne si pa imela simptome pri streptokoku - ali te je tudi zelo srbelo in peklo ali si imela le veliko rumenega izcedka?
Lp in veselo praznovanje!
Pika

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   glivice?
31.12.2004 9:58:05   
Jessy
Pika, ne rabiš Canesten svečk, saj ti bo Natriitetraboratis pomagal v treh dneh do normalnega stanja. Jaz sem se zdravila že z obema (Canesten in Natriitetraboratis) in lahko trdim, da je Natriitetraboratis učinkovitejši in hitrejši pri odpravljanju neprijetnosti.
Jaz ga ne zamenjam za nič na svetu in v mojem hladilniku so stalno te vaginalete.
Površino pa si kar maži s Canesten kremo, saj ti bo ta zelo pomagala.

lp, Jessy

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?