|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivično vnetje?
7.9.2008 20:51:02   
pika74
Ojla,

sem v postopku IVF... in danes je moj 27. dan ciklusa. Od 22. dne dalje si dajem inekcije Suprefact.
Pred kakšnim tednom dni se mi je začelo spodaj nekaj "pacat"... kot npr. glivično vnetje. Pa se mi je zdelo, saj bo mogoče minilo samo od sebe...
user posted image  sva črtala iz seznama... jaz sem se malo vsak dan namazala s Canestenom (v hladilniku imam ravno eno tubico... za take primere). Nisem pa hotela it po kakšne močnejše variante, kot so npr. svečke Canesten ipd... še posebej zaradi tega, da ne bi negativno vplivala na IVF postopek.

Zdaj se pa hudič ne neha in ne neha. Saj ne, da bi bilo vsak dan huje... samo bolje pa tudi ni user posted image .

A mislite, da bo M odnesla to vnetje in "počistila" to zadevo?

Al bi bilo dobro, če grem na hitro še k G, da me vsaj pogleda?

Ali naj grem kar v lekarno in si kupim neke svečke Borax, ki jih baje zelo hvalijo in so "naravne".

Kaj mi svetujete?

user posted image

Hvala.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glivično vnetje?
7.9.2008 20:52:47   
pika74
U še nekaj... danes sem začela z dieto proti kandidi... in črtala ves sladkor, bel kruh... , povečala količino sveže zelenjave...najbrž poznate to dieto...

samo vem, da čez noč ne bo šlo... čas bo prinesel svoje...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2008 20:58:28   
Anonimen
Pika, le pojdi k ginekologu.user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2008 21:16:16   
pika74
sej bi blo res najboljš... sam upam, da me vzame... še nikol nisem šla tko k njemu. zmer sem se naročila vnaprej... čeprou... glivic pa ne morš vnaprej naročit...

bom jutr skočila na en hiter pregled, če me vzamejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2008 21:26:33   
GoYa
Po moje bo tudi najboljše, če greš h G. Ali pa vsaj pokliči in razloži situacijo.

Pomaga tudi v navaden LCA jogurt namočen tampon, ki ga imaš čez noč v nožnici. Probaj.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2008 8:29:08   
Goldy
Pika74 - meni se je vnetje pojavilo v vsakem postopku 2x - ponavadi po punciji. Pa je rekel en zdravnik (ma ne vem imena), da je to normalno, ker je toliko sprememb, pa kar nas "žokajo" tam spodaj in da naj mirne duše se mažem s canestenom in vsivstavljam Vagisan (ker baje bolj naraven). In sem res, pol je pa zadeva minila.

LP

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2008 10:03:51   
Naja30
Meni je nazadnje pomagala krema vitagyn. Sem pa noseča in s tem sem se izognila obiska G. Poskusi ali pa pojdi do G.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2008 7:00:46   
pika74
Vam povem, da sem včeraj imela dobre namene... da bi šla h ginekologu... pa se je potem čez dan pokazalo, da se je začela M in sem si premislila. Itak mi najbrž ne bi dal nobenih svečk ipd., zaradi M...

Mogoče se bo sčistilo samo. Če bo po M še kaj čudnega občutka, bom pa potem šla k njemu.

Do takrat pa vse sile napnem, da se čim bolj držim diete proti kandidi.

Hvala punce.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2008 12:40:27   
Anonimen
Tudi jaz sem se v prejšnejm postopku borila s to nadlogo. Borax je zakon user posted image

Se vidiva v torek user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2008 12:51:07   
Hope2
Do ET si le pozdravi to nadlogo. Boraks, vagisan, multigyn, jogurt LCA, ne bodo nič vplivali na zdravila, vplivajo pa glivice na ph v nožnici in to lahko uniči vstavljene zarodke. Meni so celo enkrat predpisali canesten svećke. Vendar vse te stvari ne uporabljaj v času M, temveč takoj po Muser posted image

še to, tvoj možek se naj iz preventive tudi malo namaže s canestenom po lulčkuuser posted image

Pa velik srečeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.9.2008 12:54:05 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2008 20:16:27   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Se vidiva v torek user posted image

Le glej, da mi boš dala kak signal, da bom vedla, ktera si user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2008 20:21:48   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Do ET si le pozdravi to nadlogo. Boraks, vagisan, multigyn, jogurt LCA, ne bodo nič vplivali na zdravila, vplivajo pa glivice na ph v nožnici in to lahko uniči vstavljene zarodke. Meni so celo enkrat predpisali canesten svećke. Vendar vse te stvari ne uporabljaj v času M, temveč takoj po Muser posted image

še to, tvoj možek se naj iz preventive tudi malo namaže s canestenom po lulčkuuser posted image

Pa velik srečeuser posted image

Hvala Hope2 user posted image . Velikrat se nate spomnem.

No, da vam povem... zdej se od nedelje dalje trudim s to dieto in se že boljš počutim. Nič sladkorja, nič bele moke, velik zelene in sveže zelenjave, česen, tudi jogurti (vsak dan Actimel), čaji ingverja in cimeta, nič kofeina, nič teina, proseno kašo s suhimi češpamiuser posted image , ipd... in počutim se fajn.
Jem tudi velik vitaminov. Neki Omega 3 pa cink pa B komplex pa Q10 pa Evitol in ima da rata user posted image .

Aja pa suprefact tud špikam user posted image ... čist sm đanki pa tabletomanka na kubik user posted image .

Če ne drugač, bo pa tole ena huda vitaminska doza tale mesc. Pa še kandida ima da crkne user posted image .

Lp
user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2008 19:09:18   
Hope2
Pa ne pozabi še na antioksidanteuser posted image , so njami, njami zate, za celice, za prekrvavitev... borovnice, mango, granatno jabolko, maline, robide.... no men se že sline cedijouser posted image user posted image . Prav pogrešam tiste zdrave čase z zdravo prehrano, samo kaj čem ko pa mali kar naprej zahteva junk fooduser posted image

Pa čestitke za dobro počutjeuser posted image , naj te še naprej spremljauser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2008 14:37:38   
Anonimen
Če bi vedla, kdo si ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2008 19:07:27   
Anonimen
Pika, boš ti jutri nesla sabo ostanek Suprefacta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.9.2008 19:20:25   
pika74
Ja, jaz bom prinesla flaško s sabo. Ti samo glej, katera bo imela kako flaško s sabo... tista bom jaz user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.9.2008 22:27:37   
soncek.djukelica
tudi jaz sem imela glivična vnetja, ampak po končanju postopka, ko sem bila noseča!
Sem šla k Drobniču, pa mi je Canesten predpisal, pa se je skozi ponovilo, no tretjič pa mi je dal Borax, in sem imela mir do konca! Res je zakon!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......