|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivična vnetja v nosečnosti
27.11.2010 11:08:24   
tanjusi
Vem da je bilo o tem že veliko napisanega, tudi pri Pušenjaku sem že brala , mogoče pa vseeno izvem kaj novega user posted image
V glavnem sem v 27. tednu , vnetja pa me spremljajo že od začetka nosečnosti, izcedek, že z krvavimi nitkami, pekoč občutek , zdravnica ne reče druga kot canesten ali pa Vitagync si kupite .... vmes je kak teden bolje potem pa spet od začetka ... za znoret je!!
S čim si še ve pomagate ??

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.11.2010 11:23:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: glivična vnetja v nosečnosti
27.11.2010 11:46:25   
bibla
Jaz sem si vnetja skozi celo nosečnost blažila s svečkami Gyno Daktarin. Nič druga mi ni pomagalo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2010 15:25:05   
nusi
vagisan - po tanovem rabiš recept, spiranje z vodo v kateri si pokuhala hrastovo lubje (mi je G priporočila). Predvsem pa pazi na prehrano, če ješ veliko bele moke in sladkarij si podreš ph tudi v nožnici in te napadejo vnetja - mogoče se ti zdi nesmiselno ampak res še najbolj pomaga to.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2010 12:01:27   
tanjusi
Ali je katera uporabljala Gynophilus in kako je bila zadovoljna? Meni ga je priporočila farmaceutka, zdaj pa upam da pridem enkrat na zeleno vejo z temi vnetji...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?