Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 8:03:43
|
|
|
|
tascha
|
Se jih spomnim, ja. Baje je to zaradi - tujka - v telesu, telo tako reagira na nekaj novega. Vsaj tako sem jaz slišala. Najbolj, da jih preležiš, pa bodo minili. Drugega ti ne znam svetovati.
|
|
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 10:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je normalno. Trenutno se v tvojem telesu odvijajo burne hormonske spremembe, ki povzročajo glavobole. Sama sem imela glavobole (migrene) pogosto, ko sem jemala KT. Ko sem jih prenehala jemati, so prenehali tudi glavoboli. V prvem mesecu nosečnosti pa so se spet pojavili in so se ponavljali do konca tretjega meseca, potem se je vse skupaj umirilo. Je še sem in tja kakšen glavobol, ampak se da preživeti.
|
|
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 10:11:19
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz sem si jih "zdravila" s spanjem, je pa res ful shit, ker ne smes nobenih tablet jemat, oz. ni priporocljivo.
|
|
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 10:48:49
|
|
|
|
Dejča
|
2. in 3. mesec sem imela poleg rednih slabosti in bruhanja take glavobole, da groza - pa sem bila vseskozi v službi, včasih tudi po ves dan. Po koncu tretjega meseca pa je minilo in do konca sem se počutila odlično - še svoj in možev 30. rojstni dan smo praznovali do dveh zjutraj - še isti dan sem pa rodila. Držim peti, da bo čim prej minilo!! Veliko počivaj!
|
|
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 18:32:54
|
|
|
|
KODA
|
Zaradi hormonskih sprememb rado prihaja do glavobolov. Mene ponavadi hud glavobol muči pred menstruacijo.
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 18:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kar veliko počivaj in čim manj misli nanje jaz sem si pomagala s kitajsko mastjo, ki jo namažeš na sence. malo hladi in ti peusmeri misli drugam in že sam vonj deluje blagodejno saj bo, potrpi, bo pa potem bolje
|
|
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 18:55:24
|
|
|
|
cmokec
|
Glavoboli se dajo odpravit z veliko popite tekočine. Ali piješ dovolj? Probaj več piti, meni je pomagalo.
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 19:24:49
|
|
|
|
maychika
|
Tudi mene so dajali hudi glavoboli, vendar ne tako zgodaj kot tebe. So pa trajali en mesec in pol (neprestano in še to noč in dan) tako, da je bilo res grozno. Najprej sem mislila, da je zaradi dela z računalnikom. Potem smo ugotovili (z zdravniki), da je zaradi zatečene sluznice, kar se zgodi v nosečnosti. So mi predpisali izpiranje nosu z Aquamarisom. Zdaj je bolje...hvala bogu... Upam, da ne bo predolgo trajalo, sicer pa ti želim čim lepšo nosečnost in zdravega otročka...
|
|
RE: glavoboli v zgodnji nosečnosti 17.1.2006 19:24:50
|
|
|
|
sanass
|
Tu sma sem v sedmem tednu nosečnosti in so me pestili tri dni zapored hudi glavoboli.Sedaj je minilo a se bojim če se bodo ponovili.Nisem mogla spati in nasploh nisem mogla nič.Dobro da so minili.Moram pa reči ko sem bila prvič noseča jih nisem imela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?