|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 11:39:23   
Jessy
Lep sobotni dan! :bravo::bravo::bravo:

Kako lepo se je prebuditi, na tako lep sončen dan.

Hja...zadnjič sem bila pri G in ga pozabila vprašati, če se lahko vzame kakšen tablet za glavobol v zgodnji nosečnosti. Zanima me predvsem za Lekadol ali Nalgesin S, saj Aspirinov ne smem (alergija).
Pregled imam čez 14 dni a do takrat me lahko še parkrat boli glava.

Ali je bila katera na istem? Mi lahko svetujete?

Hvala!
Uživajte tako lep dan! :rozica::rozica::rozica:

:nosecka:Jessy in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 11:43:52   
Anonimen
Mene je prve 4 mesece nosečnosti bolela glava za znoret. G mi je rekla, da lahko vzaemm kakšen lekadol, pa nisem nobenega. Se zdrži, pa vse enkrat mine. Jaz nisem hotela riskirat, pa sem se tabletam izogibala.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 12:32:21   
Jančika_
Vzameš lahko samo Lekadol. Upam, da te ne bo preveč matralo, jaz sem med nosečnostjo skoraj znorela od glavobolov:(. Ni kaj, zobe je treba stisnit, meni ni Lekadol nikoli nič pomagal (imam migrene), zato ga tudi nisem vzela več kot enkrat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 12:48:57   
eva1
Ojla!
Ja tudi mene mučijo migrene-od bolečin tudi bruham in nisem sposobna živeti, zato večkrat vzamem lekadol-tudi po 4 tablete naenkrat! Moj G je rekel, da jih lahko vzamem do 6 na dan, da nima kej škodt malemu! Pa ledeni obkladki na čelu , čista tišina in tema tudi malo pomagajo!
Lp, Eva1 in :duda: :modri:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 12:58:05   
malika
Kot so že napisale, lekadol je edino zdravilo, ki ga lahko vzameš med nosečnostjo na svojo roko.
Kaj pa če si skuhaš kavo?

Jaz sem zaenkrat še srečnica, v prvi n. mi ni bilo nič in zaenkrat je tudi še luštno(že trkam za vsak slučaj :)- )

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 14:06:22   
Jessy
Hvala za vaše odgovore!

Tudi mene mučijo migrene, vendar k sreči ne vsakokrat. Lekadol mi včasih pomaga, včasih pa ne, takrat je prišel na vrsto Nalgesin S, ki je res pomagal.
Včeraj se me je spet lotil glavobol, vendar ni bil tako močan in sem ga nekako "pregnala" s kapljicami 31 (sem namazala teme, čelo, tilnik) ter eteričnimi olji poprova meta (v izparilniku). Lahko rečem, da mi je po 30. minutah močno odleglo.
Upam, da bo vedno tako, bojim se pa tistih dni, ko se pojavi migrena. No, če bo prehudo, bom vzela kakšen Lekadol, drugače se bom pa raje izogibala tem tabletam.

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 14:22:57   
Anonimen
Poskusi turško kavo in vanjo stisni limono. Zanič kot hudič, pomaga pa tudi tako. Recept naših babic, pa preizkušen!

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 14:51:09   
Jessy
Hvala, vzela na znanje!

Kavo imam rada, limono tudi....skupaj?:zmeden::zmeden::zmeden: No, bomo poskusili tudi ta zvarek!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   glavobol in nosečnost
11.12.2004 15:36:25   
Anonimen
Jessy, pa javi, če je kaj pomagalo, me res zanima. Meni je vedno ful.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   glavobol in nosečnost
12.12.2004 12:33:30   
bikica30
jessy, po moje ne rabis stisnit limone v kavo. Efekt je isti, ce naredis en pozirek limone, en pozirek kave, en pozirek limone....ampak res en za drugim...sej se v zelodcku zmesa, ne?
Pa se nekaj moram pripomnit, brez zamere, dovoljen je paracetamol (ucinkovina), ki je v Lekadolu od Leka, Daleronu od Krke, Panadol od Glaxo-ja,...vazno, da je v tableti le paracetamol in sicer 500mg (tako je v vseh nastetih).
Da ne bomo delal reklame le za eno firmo ;)
LP

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   glavobol in nosečnost
12.12.2004 21:19:15   
SU
Mene tudi včasih boli nevzdržno. Pa sem na zadnjem pregledu vprašala mojo G kako je s tem. Namreč, jaz nisem zdržala in sem vzela Lekadol... In mi je rekla, da sploh ni panike, tudi če bi vzela po enega na dan. Pa Panadol tudi lahko je rekla...Torej... Jaz res nisem mogla živet...poleg tega, pa me je malce skrbelo, da me boli zaradi pritiska in je potem še bolš, da vzameš kakšen Lekadol, ipd. kajne?! LP, Saša (23t)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Posvojitev
Vitaebella

Če sami ne bi mogli imeti otrok, bi se s partnerjem odločila za posvojitev?

Da (59%)

Ne (5%)

Ne vem (31%)

Odšla bi vsak svojo pot (2%)

Sva že posvojila (0%)

Nič od naštetega (3%)

Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!