|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glavobol?!?
19.1.2008 10:29:50   
trinity22
Pozdravljene,

zastavljam eno vprašanje in upam, da mi boste kako svetovale.
Že drugi dan oz. ponoči se me je lotil strašni glavobol, v predelu zatilja in pa v čelu oz. očeh res močne močne bolečine, tako da nisem mogla spat pa tudi sedaj zelo težko funkcioniram. Glede na to da čakam na rezultat - če sem ali nisem nosečča test pa naj bi delala šele 24. 1. me zanima ali lahko vzamem kaj proti bolečinam? V lekrni so mi sicer pred meseci ko sem imela tudi glavobole in sem povedala da načrtujeva dojenčka dali lekadol 500, sam ta mi sedaj ne zagrabi al ga lahk po 4 urah spet vzamem?

Najlepša hvala...

P.S. Ali je imela katera hude glavobole pol se je pa izkazalo da je noseča? Temparature pa nimam povišane.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glavobol?!?
19.1.2008 10:34:06   
witto
ojla, še  ena ki ima glavobole. Jast ga imam takoj zjutraj, ko vstanem, ne vzamem pa nič ker mine sam od sebe, Ampak cca 1 uro zatem nastopi slabost. Pred 2 tedni 2 testa pozitivna, kri negativna, v torek pa uz, da vidimo kaj je

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 10:50:15   
trinity22
witto haj sem prebrala tvojo zgodbo - držim pesti, da ti je vseeno uspelo in da so se testi zmotili.
Mene pa celo noč boli in zjutraj tud skoz dans sem že ob 7h vzela lekadol pa še kr ni bolše, prav tak migrenski glavobol take mam ponavadi drugi dan M sam zdaj M ni od nikoder - mal je še prehiter glavoboli pa kar že dva dni.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 10:53:17   
witto
A ti user posted image  zamuja?   Počakaj še kak dan, pa poskusi delat test. Lahko je pa to tudi zaradi vremenskega vpliva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 10:57:18   
trinity22
ne zamuja mi še - saj to je glih problem še čakam.... nekje 24. 1. bom delala test ker mam ful neredne cikle O pa je bila 7. ali 8. tak da se pol vse prestavi

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 11:01:00   
leonida
Mene je včeraj tudi prav grozno glava bolela,prav migrensko.user posted image mi zamuja en dan. Včeraj imela zvečer roza izcedek. Danes nič,suša. Ali pri vgnezditveni boli tudi trebuh ( me malo) kot pred user posted image Š

Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2008 11:03:32   
witto
Počakaj do 24.1. to ni več tako daleč. Le dva dni za manouser posted image   raje, kot da ti pokaže prezgodnji - in boš potem user posted image  želim ti, sej veš, da bi se ti uresničilo, in ,da so ti glavoboli prvi znaki

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2008 11:06:51   
witto
leonida, kaj pa test?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2008 11:07:08   
trinity22
hvala witto za podporo, saj drugega kot čakat mi tako ne preostane user posted image
pa saj če je to znak za user posted image  pol naj kar boli bom že potrpela še dobro da je vikend, ker v službi pa zlo težko funkcionirala.

leonida, kako je z vgnezditveno ne vem, kdaj je pa ne pričakuješ? Lhko pa je to že nosečniški izcedek, če ti že zamuja?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2008 11:08:28   
trinity22
ja mogoče bi pa res test naredila ta ti bo najbolje povedal kako in kaj

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2008 11:09:34   
leonida
Da zamuja mi en dan. Če je vgnezditvena baje pokaže po 4 dneh.

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2008 11:10:12   
witto
trinity, sej boš videla, da bo. Hvala bogu, danes delam
pop. in imam kar kup dela v službi, tako, da se nekako zamotim, in ne mislim. Ampak tečem vsakih 10 minut
lulat....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2008 11:11:10   
witto
 leonida vso srečouser posted image user posted image user posted image  pa javi če bo kaj

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2008 12:25:16   
ellie
Jaz sem imela 2 ciklusa nazaj tak glavobol...prav migrenski. Sicer user posted image  nisva načrtovala...ampak mi je test kazal rahlo črtico in nisem upala vzet kakšne bolj močne tablete...lekadol mi sploh ne prime. Mi je moj masiral glavo, pa mrzle obkladke sem si dajala na zatilje in čelo...celo noč nisem spala. Šlo mi je na bruhanje...v glavnem prava migrena. Zjutraj je bilo že tako hudo, da sem jokala, kaj jokala...tulila od bolečin...sem mislila, da bom umrla. In sem poklicala v službo, da me ne bo...šla dat kri...in je pokazalo da user posted image  ni. V tistem trenutku sem vzela 2 nalgesina...5 min in je bilo boljše. Ampak zaradi tega sem skoraj 24ur trpela neznosne bolečine.

In sem prišla do zaključka, da v takem primeru več ne bom šparala s tabletami...ker tak glavobol vsekakor tudi ni najboljši za user posted image ...če bi že bil. V bistvu pa tudi Pušenjak pravi...da dokler test ne pokaže user posted image , o nosečnosti ne moremo govorit. In v tem primeru nobena tableta ne bo škodila. Če samo pomisliš...lahko da se user posted image  ne bo prijel leto ali celo več. Je vredno vsak mesec trpet in se mučit z mislijo, kaj pa če bi bilo. Pomoje nima smisla.

Lp

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2008 14:18:19   
Naja30
Vzameš lahko lekadol, do 4 na dan se mi zdi.(za nosečnice)

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.1.2008 14:42:28   
trnuljčica
Jaz sem za bolečine vzela Lekadol, le da sem takoj vzela 2 tbl. Predpisali pa so mi jih do 3x2. Sicer tega zadnjega nikoli nisem prakticirala.Pomagali sta 2 tbl . Z otrokom ni nič narobe. Tako da po 4 urah lahko vzameš zopet. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 16
19.1.2008 18:31:04   
trinity22
punce najlepša hvala za odgovore

čez dan sem nekako gurala, mal z več blečine pri večjih naporih, pa pols spet manj, zdaj zvečer me je pa spet ful začela bolet pa sem vzela še en lekadol, upam da do jutri mine.

se mi je pa na hlačkah pojavil rjav- ampak svetel ( ni pa roza) izcedek, ni ga veliko in mislim da se napoveduje M, čeprav je še malo hitra. Bomo vidli kaj bo iz tega, vendar imam vse manj upanja, da bo kaj dobrega.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.