Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: glavniček za odstranjevanje temenc 16.12.2005 12:46:36
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem uporabljala chicco glavnik za odstranjevanje, po umivanju in je šlo super.
|
|
|
|
RE: glavniček za odstranjevanje temenc 16.12.2005 12:54:21
|
|
|
|
April
|
najprej ga fejs z oljem ali ribjim mazilom namaži, da se temenca zmehčajo. potem jih pa z glavničkom odstraniš. jaz sem imela lumpijev glavniček, ki ga prodajajo v merkatorju.
|
|
|
|
RE: glavniček za odstranjevanje temenc 16.12.2005 13:03:32
|
|
|
|
petraz
|
Če ni šlo drugače sem mu najprej dala malo mandljevega olja na glavo in mu potem lepo skrtačila temenca dol. Sicer pa jih nismo imeli veliko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2005 13:37:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: glavniček za odstranjevanje temenc 16.12.2005 13:52:21
|
|
|
|
kati*
|
probaj s krtačko (morda kako staro zobno krtačko ali kako drugo krtačo) - gre vse dol
|
|
RE: glavniček za odstranjevanje temenc 16.12.2005 13:55:03
|
|
|
|
kati*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petraz Če ni šlo drugače sem mu najprej dala malo mandljevega olja na glavo in mu potem lepo skrtačila temenca dol. Sicer pa jih nismo imeli veliko. jaz sem razumela vpašanje - kako čistiš glavniček in ne glavice
|
|
RE: glavniček za odstranjevanje temenc 16.12.2005 13:57:35
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem pred kopanjem otroško olje kar na glavico zlila, oprala s šamponom, zdrgnila z brisačo, potem pa z glavničkom za temenca sčesala. Grejo ful lepo dol.
|
|
|
|
RE: glavniček za odstranjevanje temenc 16.12.2005 14:14:07
|
|
|
|
Teya
|
kati, tko je blo tud mišljen .....se opravičujem vsem za nejasno postavljeno vprašanje .... torej, zanima me, kako čistite glavniček .... vseeno vsem hvala za odgovore
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?