|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glavico cutim tik pred znakom exit!
27.7.2009 11:11:32   
Anonimen
punce eno malo laicno vprasanje. cakam tretjega otrocka. od zadnjega poroda je minilo 6 let in sem ze pozabila obcutke.
no, u glavnem. par dni cutim od male glavico(ko jo obraca) cisto cisto spodaj. tam, kjer ze ni vec trebuha. tako rekoc v tamali za sramno kostjo. kake 3-5 cm pred "izhodom"... boli me nic. vsake tolko imam lazne popadke(parkrat na dan)
rok pa imam cez 25 dni.
ali to pomeni, da finiširavi, ali je normalno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glavico cutim tik pred znakom exit!
27.7.2009 11:22:44   
Splišni
Daj pojdi ti to raje kakšnega ginekologa vprašat, da ti ne bo kje ven padla.

Pa fajn naslovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2009 11:25:15   
Anonimen
nimam te srece, da pade ven....ceprav je rekla zdravnica, da se zna zgodit da prikuka v treh, stirih popadkih. v sredo imam pregled, pa bom vidla. ce zdrzive tolko casa....

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2009 11:27:02   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

nimam te srece, da pade ven....ceprav je rekla zdravnica, da se zna zgodit da prikuka v treh, stirih popadkih. v sredo imam pregled, pa bom vidla. ce zdrzive tolko casa....

Ja no, a vidiš, potem je videla, da je nekje zelo spodaj ali da se že kaj odpiraš ali kaj takega. Nekaj je že moralo bit, če je to rekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2009 11:28:33   
Anonimen
bom po kosilu poklicala pa mal povprasala...sam bemu, ko vem ,da bojo rekli, naj se pridem pokazat v porodnisnico. pa se mi reeees ne da za BV hodit 60 km....

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2009 11:29:24   
Anonimen
hm.....alpa recem, da pridem, pod pogojem, da ce to ni to, da mi obljubijo umetno sprozitev...in to se DANES!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 11:30:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2009 11:34:59   
Anonimen
A stop znaka pa nimaš? ...

nimamuser posted image .....bi pa raj za 1 smerno, da gre hitrej!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2009 11:37:50   
claud
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No commentuser posted image user posted image

Sreeeeeeeeeečnooooooooooooo!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2009 11:48:06   
Splišni

A stop znaka pa nimaš? ...

nimamuser posted image .....bi pa raj za 1 smerno, da gre hitrej!

Saj bo šlo hitro, boš videla, da bo. Sigurno ni G kar nekaj govorila, eno osnovo je že morala imet.
Daj res pokliči in povej, kaj so ti rekli.
A 60 km imaš do porodnišnice? Uf, to pa je res malo daleč. Ampak jaz bi vseeno raje kar šla, kaj pa veš. No, verjetno, da bi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2009 11:50:16   
Anonimen
ob pol 1ih grem k stari mami na kosilo, pa bom od tam poklicala, pa vam pol okol 2eh sporocim kaj so rekli.

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2009 12:19:03   
Anonimen
Verjetno imaš takšen občutek, glavica po mojem ne more biti tako nizko, madonca, potem bi že rojevalauser posted image

Pokliči res, pa se raje odpelji teh 60 km. Raje to, kot da loviš pupo, preden ti kje na kakšnem pločniku pade ven;-)

In srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2009 12:24:45   
Anonimen
Verjetno imaš takšen občutek, glavica po mojem ne more biti tako nizko, madonca, potem bi že rojevalauser posted image

ja, saj lih to mi ni cist jasno....
mogoce bom pa fenomen, pa brez popadkov rodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2009 12:28:35   
Anonimen

ja, saj lih to mi ni cist jasno....
mogoce bom pa fenomen, pa brez popadkov rodilauser posted image

jaz sem mela tud tak občutek, pa še kot da me mali z nohtki praska tam spodajuser posted image , ampak to ni blo to, sem pol mal več poćivala, pa je minilo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2009 13:49:24   
barika
miška, jaz tudi čutim otrokovo glavico pred izhodom, pa se še nič ne dogaja.

joj, komaj čakam, da greš rodit, da se boš nehala tule po forumu sekirat (za konkretna vprašanja in odgovore je  pa na voljo ginekolog)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.7.2009 13:53:30   
Anonimen
sj jst tud komi caka.....
no, sem klicala....
odgovor:
ce imate tezave, se pridite pokazat! itak!
nimam tezav, sam obcutek mam da mala pocasi ven lezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sam itak ne, ker ni popadkov....bom kar popadke lepo pridno pocakala, pol ko bojo pa na 5 minut, pa se bom usedla za racunalnik pa mnenja zbirala, barikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.7.2009 13:54:41   
barika

sj jst tud komi caka.....
no, sem klicala....
odgovor:
ce imate tezave, se pridite pokazat! itak!
nimam tezav, sam obcutek mam da mala pocasi ven lezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sam itak ne, ker ni popadkov....bom kar popadke lepo pridno pocakala, pol ko bojo pa na 5 minut, pa se bom usedla za racunalnik pa mnenja zbirala, barikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Gleden a to, da bo tretji, se usedi za rač. ko bodo popadki na 15 minut

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 13:55:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.7.2009 13:58:37   
Anonimen
aja, sj res ja...mas pravuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2009 14:07:26   
tažana
tudi jaz malega čutim kakšen prst nad sramno kostjo. ampak jaz imam še 2 meseca... tako da računam, da bo tam še 2 meseca ostal-a. user posted image

Glede na tvojih 60km ti pa tudi na 15 minut popadkov ne priporočam čakat user posted image .
Kaj pa če bi dala na internet oglas, če kakšna babica pride na enomesečne počitnice z vključeno hrano. pa ti mogoče ne bo treba hitet teh 60 km user posted image .

Noro jest bi si šotor postavila pred porodnišnico user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.7.2009 15:19:38   
Anonimen
Kaj pa če bi dala na internet oglas, če kakšna babica pride na enomesečne počitnice z vključeno hrano. pa ti mogoče ne bo treba hitet teh 60 km user posted image .

uuu, to je pa dobra ideja!user posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?