Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:22:44
|
|
|
|
Splišni
|
Daj pojdi ti to raje kakšnega ginekologa vprašat, da ti ne bo kje ven padla. Pa fajn naslov
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
nimam te srece, da pade ven....ceprav je rekla zdravnica, da se zna zgodit da prikuka v treh, stirih popadkih. v sredo imam pregled, pa bom vidla. ce zdrzive tolko casa....
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:27:02
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute nimam te srece, da pade ven....ceprav je rekla zdravnica, da se zna zgodit da prikuka v treh, stirih popadkih. v sredo imam pregled, pa bom vidla. ce zdrzive tolko casa.... Ja no, a vidiš, potem je videla, da je nekje zelo spodaj ali da se že kaj odpiraš ali kaj takega. Nekaj je že moralo bit, če je to rekla.
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
bom po kosilu poklicala pa mal povprasala...sam bemu, ko vem ,da bojo rekli, naj se pridem pokazat v porodnisnico. pa se mi reeees ne da za BV hodit 60 km....
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hm.....alpa recem, da pridem, pod pogojem, da ce to ni to, da mi obljubijo umetno sprozitev...in to se DANES!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2009 11:30:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
A stop znaka pa nimaš? ... nimam .....bi pa raj za 1 smerno, da gre hitrej!
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:37:50
|
|
|
|
claud
|
No comment Sreeeeeeeeeečnooooooooooooo!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:48:06
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute A stop znaka pa nimaš? ... nimam .....bi pa raj za 1 smerno, da gre hitrej! Saj bo šlo hitro, boš videla, da bo. Sigurno ni G kar nekaj govorila, eno osnovo je že morala imet. Daj res pokliči in povej, kaj so ti rekli. A 60 km imaš do porodnišnice? Uf, to pa je res malo daleč. Ampak jaz bi vseeno raje kar šla, kaj pa veš. No, verjetno, da bi.
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 11:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ob pol 1ih grem k stari mami na kosilo, pa bom od tam poklicala, pa vam pol okol 2eh sporocim kaj so rekli.
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 12:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno imaš takšen občutek, glavica po mojem ne more biti tako nizko, madonca, potem bi že rojevala Pokliči res, pa se raje odpelji teh 60 km. Raje to, kot da loviš pupo, preden ti kje na kakšnem pločniku pade ven;-) In srečno!
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 12:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno imaš takšen občutek, glavica po mojem ne more biti tako nizko, madonca, potem bi že rojevalauser posted image ja, saj lih to mi ni cist jasno.... mogoce bom pa fenomen, pa brez popadkov rodila
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 12:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Verjetno imaš takšen občutek, glavica po mojem ne more biti tako nizko, madonca, potem bi že rojevalauser posted image ja, saj lih to mi ni cist jasno.... mogoce bom pa fenomen, pa brez popadkov rodila jaz sem mela tud tak občutek, pa še kot da me mali z nohtki praska tam spodaj , ampak to ni blo to, sem pol mal več poćivala, pa je minilo
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 13:49:24
|
|
|
|
barika
|
miška, jaz tudi čutim otrokovo glavico pred izhodom, pa se še nič ne dogaja. joj, komaj čakam, da greš rodit, da se boš nehala tule po forumu sekirat (za konkretna vprašanja in odgovore je pa na voljo ginekolog)
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 13:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
sj jst tud komi caka..... no, sem klicala.... odgovor: ce imate tezave, se pridite pokazat! itak! nimam tezav, sam obcutek mam da mala pocasi ven leze . sam itak ne, ker ni popadkov....bom kar popadke lepo pridno pocakala, pol ko bojo pa na 5 minut, pa se bom usedla za racunalnik pa mnenja zbirala, barika
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 13:54:41
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sj jst tud komi caka..... no, sem klicala.... odgovor: ce imate tezave, se pridite pokazat! itak! nimam tezav, sam obcutek mam da mala pocasi ven leze . sam itak ne, ker ni popadkov....bom kar popadke lepo pridno pocakala, pol ko bojo pa na 5 minut, pa se bom usedla za racunalnik pa mnenja zbirala, barika Gleden a to, da bo tretji, se usedi za rač. ko bodo popadki na 15 minut
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2009 13:55:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 13:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, sj res ja...mas prav
|
|
|
|
RE: glavico cutim tik pred znakom exit! 27.7.2009 15:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če bi dala na internet oglas, če kakšna babica pride na enomesečne počitnice z vključeno hrano. pa ti mogoče ne bo treba hitet teh 60 km user posted image . uuu, to je pa dobra ideja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?