|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glavica navzdol
27.12.2004 20:53:51   
Minkaa
V katerem tednu se otrok obrne z glavico navzdol?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   glavica navzdol
27.12.2004 21:00:18   
dory
Ne vem ce obstaja kako pravilo..meni se je nekje v 24.tednu...

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   glavica navzdol
27.12.2004 21:03:29   
NinaŠ
Naj bi se do 35 tedna.
LP

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   glavica navzdol
27.12.2004 21:06:26   
hruškica
V 32. tednu imaš en pregled , ko določijo njegovo lego in do takrat naj bi se že obrnil.. ne vem pa 100%

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   glavica navzdol
27.12.2004 21:15:38   
nita

Isto vprašanje sem postavila nekaj tednov nazaj, ko sem bila v 30t in dete še ni bilo obrnjeno z glavo navzdol. Bila sem kr malo panična in sicer je zato bil kriv tudi moj G., ker mi je to povedal tako, kot da je skoraj nemogoče, da se še obrne.

Pa sem se obrnila na punce in bila takoj potolažena. Nekaterim se je otrok obrnil prav v zadnjih dneh, tako, da ni še nič izgubljeno.

Jaz pa imam v sredo pregled, pa bomo vidli, kako bo z zašo pupo. Srčno upam, da se je že prekucnila, čeprav občutka ravno nimam.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   glavica navzdol
27.12.2004 22:05:57   
SU
Meni je rekla G na zadnjem pregledu, da je pomembno kako se obrne v zadnjem mesecu... Čeprav sem tu na RR brala tudi že, da so se mali škrati obračali šele v zadnjem tednu. Takrat gre po mojem malce težje-tako za bebiko, kot tudi mamici ni ravno prijetno, gre pa menda še! Tako, da ni panike po mojem! LP, Saša (25,1/7)

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   glavica navzdol
28.12.2004 8:21:01   
darjatimci
Jutro!
Kot so ti že predhodnice povedale naj bi se dete obrnilo okrog 35t.ni pa nujno eni se kar naprej obračajo drugi se ne,moj fant se ni hotel in so mi ga morali en teden pred rokom oni obrniti,pa so mi rekli,da je možno,da se spet prekucne kot mu bo najbolj odgovarjalo,a se na srečo ni.Uživaj v zadnjih dnevih nosečnosti lp. Darja

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   glavica navzdol
28.12.2004 11:14:15   
eva1
Jaz sem v 28 tednu(jutri grem v 29), pa moj lezi diagonalno- ritko ima v levem spodnjem delu, glavco nad popkom desno! G je rekla, da naj bi se obrnu nekje do 32 tedna, lahko se kasneje! Pri prvorodkah se nekje do 36 tedna naj bi obrnili, ce se ne do takrat je velika vrjetnost, da se sploh ne bojo! To sem zvedela danes na pregledu!
Lp, Eva 28t

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   glavica navzdol
28.12.2004 13:41:44   
spacey
Eva1; moj mali je v enakem položaju kot tvoj :duda: in vsake toliko me s komolcem tako v rebra, da je joj. :)-

Lp;
P 9nebesa 29t

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   glavica navzdol
28.12.2004 14:43:15   
Petra P.
Moj je bil pravi pozer. Vsak mesec je bil na UZ obrnjen z glavico navzdol (že od 22 tedna). Ko ga pa nismo gledali, se je pa vrtel naokoli. Na UZ pa mi je G v 32 tednu rekla, da se verjetno ne bo več obračal drugam in da bo ostal z glavico navzdol, ampak lahko bi se pa baje še takrat.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?