Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
glasba (brez teksta) od Šifrerja in Fosilov 17.8.2010 11:03:29
|
|
|
|
Nika v službi
|
Nujno, pomoč, prosim! Za praznovanje Abrahama potrebujemo glasbeno podlago (torej brez teksta) za pesmi "Za prijatelje" pod Šifrerja ter "Saša" od Novih fosilov. Kje bi to lahko dobili? Peli bi seveda povabljenci, na žalost pa med njimi ni prav nobenega, ki bi toliko obvladal bodisi kitaro ali sintesajzer, da bi lahko poskrbel za spremljavo. Prosim, prosim, če lahko kdo pomaga. Potrebujem do petka. Hvala!!!!!
|
|
RE: glasba (brez teksta) od Šifrerja in Fosilov 17.8.2010 15:32:12
|
|
|
|
Janyna
|
Naročite si ansambel :) Drugače pa mogoče poiščeš na e-mule al pa med torrenti?
|
|
|
|
RE: glasba (brez teksta) od Šifrerja in Fosilov 17.8.2010 15:36:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Naročite si ansambel :) Drugače pa mogoče poiščeš na e-mule al pa med torrenti? Mi smo samo povabljenci in ansambla ne bi najemali brez vednosti slavljenke. Saj mogoče bo tam, ne vem, kaj nam pripravlja, ker je zelo skrivnostna. Hm, e-mule in torrent nisem še nikoli uporabljala, samo vem, da nekaj takega obstaja.
|
|
RE: glasba (brez teksta) od Šifrerja in Fosilov 17.8.2010 20:11:10
|
|
|
|
urshak
|
Nika, imas ZS
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?